Tämä artikkeli koskee vanhaa Yhteistyökumppanikeskusta. Jos oikeassa yläkulmassa näkyy uuden käyttöliittymän valitsin, käytät uutta Yhteistyökumppanikeskusta. Lue uuden kirjan lisäysopas.

Yksittäisen kirjan lisääminen

Voit ladata ja julkaista yksittäisen kirjan Play Kirjojen Yhteistyökumppanikeskuksen kautta. Jos haluat lähettää suuren määrän kirjoja, lue lisää useiden kirjojen lisäämisestä.

Kirja-asetusten valitseminen

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen.
  2. Valitse vasemmalta Kirjaluettelo ja sitten Lisää kirja.
  3. Valitse malli, jonka oletusasetuksia haluat käyttää kirjaan.
  4. Valitse myyntivaihtoehto.
  5. Valitse kirjan tunnustyyppi.
    • Jos sinulla ei ole kirjan ISBN-numeroa, valitse Hae Google-kirjan tunnus (GGKEY)
    • Jos sinulla on ISBN-numero, voit lisätä joko 10- tai 13-numeroisen ISBN:n.
  6. Valitse Tallenna ja jatka.
  7. Ilmoita kirjasta mahdollisimman paljon tietoja. Jos haluat siirtyä toiselle välilehdelle, valitse haluamasi välilehden nimi.
  8. Lähetä kirjan tiedostot Sisältö-välilehdellä.
  9. Lataa sisältö ja kansi ohjeiden mukaisesti.

Sisältö- ja kansitiedostojen lataaminen

1. Siirry ladattavan kirjan Sisältö-välilehdelle.
  2. Valitse Lataa tiedosto.​
  3. Klikkaa Valitse tiedostot, niin voit valita kirjan tiedostot tietokoneeltasi.
    • Jos haluat ladata useita tiedostoja kerralla, varmista, että kukin tiedosto on kooltaan alle 2 Gt.
    • Noudata tiedostonimiohjeita
    • Onnistuneesti ladatut tiedostot näkyvät Sisältö-välilehdellä.

Lue lisää Sisältö-välilehdestä.

Kirjan julkaiseminen

1. Siirry julkaistavan kirjan Arvostele-välilehdelle.
  2. Valitse Julkaise.
  3. Kirja näkyy kirjaluettelossasi ja julkaistaan 24 tunnin kuluessa.