Yksittäisen kirjan lisääminen

Jos haluat lähettää suuren määrän kirjoja, lue lisää useiden kirjojen lisäämisestä.

Kirja-asetusten määrittäminen

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen.
  2. Valitse vasemmalta Kirjaluettelo.
  3. Valitse Lisää kirja.
  4. Jos kirjallasi on ISBN-numero, ilmoita se. Voit käyttää 10- tai 13-numeroista ISBN-numeroa. Jos sinulla ei ole kirjan ISBN-numeroa, valitse Tällä kirjalla ei ole ISBN-numeroa tai muuta tunnistetta ‑valintaruutu, jolloin kirjalle määritetään Googlen oma tunniste (etuliite GGKEY).
  5. Klikkaa avattavaa valikkoa, niin voit valita kirjan oikean muodon. Jos painetulla versiolla ja digitaaliversiolla on sama tunniste, valitse oikea painettu muoto. Jos tunniste koskee vain digitaalista versiota, valitse Digitaalinen.
  6. Jos tililläsi on useita malleja, valitse se, jonka oletusasetuksia haluat käyttää.
  7. Valitse Luo.
  8. Ilmoita kirjasta mahdollisimman paljon tietoja. Jos haluat siirtyä eri välilehdille, valitse haluamasi välilehden nimi.
  9. Kun olet valmis lähettämään kirjan tiedostot, siirry Sisältö-välilehdelle ja lähetä kirjan sisältö ja kansi ohjeiden avulla.

Sisältö- ja kansitiedostojen lähettäminen

1. Siirry julkaistavan kirjan Sisältö-välilehdelle ja valitse Lähetä sisältöä.​
  2. Klikkaa Valitse tiedostot, niin voit valita kirjan tiedostot tietokoneeltasi. Voit lähettää useita tiedostoja yhtä aikaa, mutta kukin tiedosto voi olla enintään 2 Gt:n kokoinen. Noudata tiedostonimiohjeita. Tällä välilehdellä näytetään tiedostot, joiden lähettäminen onnistui.

Kirjan julkaiseminen

1. Siirry julkaistavan kirjan Julkaise-välilehdelle. Valitse JulkaiseValmis julkaistavaksi. Jos tilisi sijaitsee maassa, jossa voit myydä kirjoja Google Playssa, voit valita, missä kirjaasi myydään:
    • Vaihtoehto Julkaise Google Playssa ja Google Kirjoissa tuo kirjan esille sekä Google Kirjoissa että Google Play Kaupassa.
    • Vaihtoehto Julkaise vain Google Kirjoissa asettaa kirjasi esille Google Kirjoissa. Jos valitset tämän vaihtoehdon, kirjan koko tekstistä voi tehdä hakuja ja sitä voi lukea verkossa määrittämäsi prosenttiosuuden verran.
  2. Kirja näytetään heti kirjaluettelossasi ja julkaistaan verkossa 24 tunnin kuluessa.