Tilføj en enkelt bog

Hvis du har et stort antal bøger, du gerne vil indsende, kan de se, hvordan du tilføjer flere bøger.

Angiv bogindstillinger

1. Log ind på Partnercenter.
  2. Klik på Bogkatalog til venstre.
  3. Klik på Tilføj bog.
  4. Angiv ISBN-nummeret på din bog, hvis den har et. Du kan enten angive det 10-cifrede eller det 13-cifrede ISBN-nummer. Hvis du ikke har et ISBN-nummer til bogen, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Denne bog har ikke et ISBN eller anden identifikator" for at tildele din bog et Google-specifikt id (med præfikset GGKEY).
  5. Klik på rullemenuen for at vælge det korrekte bogformat. Hvis dette id er det samme for den fysiske og den digitale udgave, skal du vælge det korrekte fysiske format. Hvis id'et er unikt for den digitale udgave, skal du vælge Digital.
  6. Hvis du har flere skabeloner på din konto, skal du vælge skabelonen med de standardindstillinger, som du vil anvende for denne bog.
  7. Klik på Opret.
  8. Angiv så mange oplysninger om bogen som muligt. Du kan gå til forskellige faner ved at klikke på navnet på hver fane.
    • På fanen Metadata kan du angive grundlæggende bibliografiske oplysninger såsom Bogformat, Titel og Bidragyder (forfatter).
    • På fanen Indhold kan du uploade filerne for denne bog.
    • På fanen Priser skal du angive, hvor du vil sælge bogen, og hvor meget den skal koste. Se lande, der understøtter Google Play Bøger.
    • På fanen Indstillinger kan du angive indstillingerne for forhåndsvisning og distribution for denne bog.
  9. Når du er klar til at indsende filer for denne bog, skal du gå til fanen Indhold og følge vejledningen i, hvordan du uploader indhold og omslag.

Upload filer for indhold og omslag

1. Gå til fanen Indhold, og klik på Upload indhold for den bog, du vil uploade.​
  2. Klik på Vælg filer for at vælge filerne til denne bog fra din computer. Du kan uploade flere filer ad gangen, men hver enkelt fil må højst fylde 2 GB. Sørg for at følge vores retningslinjer for filnavne. Filer, der er uploadet uden fejl, er angivet på denne fane.

Udgiv bogen

1. Gå til fanen Udgiv for den bog, du vil udgive. Klik på Udgiv Klar til offentliggørelse. Hvis din konto er registreret i et land, hvor du kan sælge bøger i Google Play, kan du vælge, hvor din bog skal udgives:
    • Offentliggør i Google Play og Google Bøger viser din bog i både Google Bøger og Google Play Butik.
    • Offentliggør kun i Google Bøger viser din bog i Google Bøger med mulighed for at søge i hele teksten samt for at angive den procentdel af bogen, der kan læses online.
  2. Bogen vises straks i dit bogkatalog og udgives inden for 24 timer.