Afegir un únic llibre

Si vols enviar molts llibres, llegeix com pots afegir-ne diversos.

Proporcionar la configuració d'un llibre

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. A l'esquerra, fes clic a Catàleg de llibres.
  3. Fes clic a Afegeix un llibre.
  4. Si el llibre té un ISBN, introdueix-lo. Pots introduir l'ISBN de 10 dígits o el de 13 dígits. Si no tens l'ISBN del llibre, marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Aquest llibre no té ISBN ni cap altre identificador" per assignar al llibre un identificador exclusiu de Google (amb el prefix GGKEY).
  5. Per seleccionar el format de llibre correcte, fes clic al menú desplegable. Si aquest identificador és el mateix a l'edició en paper i a la versió digital, selecciona el format en paper correcte. Si l'identificador és únic per a la versió digital, selecciona Digital.
  6. Si tens diverses plantilles al teu compte, selecciona la plantilla que tingui la configuració predeterminada que vols aplicar al llibre.
  7. Fes clic a Crea.
  8. Proporciona tanta informació sobre el llibre com sigui possible. Per anar d'una pestanya a una altra, fes clic al nom de cada una.
    • A la pestanya Metadades pots introduir informació bibliogràfica bàsica, com ara el format del llibre, el títol i el col·laborador (l'autor).
    • A la pestanya Contingut pots penjar els fitxers del llibre.
    • A la pestanya Preus, especifica on vols vendre el llibre i a quin preu. Obtén informació sobre els països admesos per a Google Play Llibres.
    • A la pestanya Configuració pots establir la configuració de distribució i previsualització del llibre.
  9. Quan ja estiguis a punt per enviar els fitxers d'aquest llibre, ves a la pestanya Contingut i segueix els passos per penjar el contingut i la portada.

Penjar fitxers de contingut i de portada

1. Per al llibre que vols penjar, ves a la pestanya Contingut i fes clic a Penja contingut.​
  2. Per seleccionar els fitxers d'aquest llibre des de l'ordinador, fes clic a Tria els fitxers. Pots penjar-ne diversos alhora, però la mida de cada fitxer ha de ser inferior a 2 GB. Assegura't de seguir les nostres directrius de noms de fitxers. En aquesta pestanya es mostraran els fitxers penjats correctament.

Publicar el llibre

1. Per al llibre que vols publicar, ves a la pestanya Publica. Fes clic a Publica A punt per publicar. Si el teu compte és en un país on pots vendre llibres a Google Play, pots seleccionar on vols que el llibre estigui disponible:
    • Selecciona Publica a Google Play i a Google Llibres perquè el llibre es mostri tant a Google Llibres com a Google Play Store.
    • Selecciona Publica només a Google Llibres perquè el llibre es mostri a Google Llibres; es podrà cercar tot el text que inclou i es podrà llegir en línia el percentatge del llibre especificat.
  2. El llibre es mostrarà immediatament al Catàleg de llibres i es publicarà en un termini de 24 hores.