Bladeren en zoeken in de boekencatalogus

U kunt de boeken die u heeft ingediend, weergeven in de boekencatalogus van uw Partnercentrum-account. Scrol omlaag om al uw actieve boeken te bekijken en klik op de titel van een boek om details en instellingen voor dat boek te bekijken. U kunt ook zoeken naar een specifiek boek of uw catalogus filteren om alleen een subset boeken weer te geven.

In de boekencatalogus worden titel, auteur, ID (bijvoorbeeld het ISBN-nummer), label (dat aangeeft welke sjabloon is gebruikt voor de standaardinstellingen) en status weergegeven. Als u twintig of minder boeken in uw catalogus heeft, wordt niet het label maar de omslagafbeelding voor elk boek weergegeven.

Uw boeken worden weergegeven op de pagina 'Boekencatalogus', ongeacht of ze alleen beschikbaar zijn als voorbeeld op Google Boeken of ook worden verkocht op Google Play. Scrol omlaag om alle actieve boeken in uw catalogus te bekijken en klik op een titel voor meer informatie over dat boek. U kunt ook zoeken naar boeken.

Boekstatus

De kolom Status bevat algemene informatie over de status van een boek in het Partnerprogramma.

• Live op Google Play
    Dit boek is beschikbaar voor verkoop in de Google Play Store en wordt ook vermeld op Google Boeken.

• Live op Google Boeken
    Er kan een voorbeeld van dit boek worden bekeken op Google Boeken, maar het boek is niet te koop in de Google Play Store. Dit kan zijn omdat het boek niet is ingeschakeld voor verkoop of omdat het een gedrukt boek is en de digitale versie die wordt verkocht in de Google Play Store, als afzonderlijk item is opgenomen in de boekencatalogus.

• Goedkeuring vereist
    U heeft dit boek toegevoegd aan uw account, maar u heeft nog niet aangegeven of u het boek als voorbeeld beschikbaar wilt maken of te koop wilt aanbieden. Klik op de titel van het boek in de boekencatalogus en ga vervolgens naar het tabblad Overzicht om de beschikbaarheid in te stellen. (U kunt deze status in de toekomst voorkomen door sjablooninstellingen aan te passen zodat er automatisch standaardwaarden worden toegepast.)

• Actie vereist
    U heeft aangegeven dat u dit boek live wilt hebben op Google Boeken of wilt verkopen op Google Play, maar er is een probleem opgetreden. Plaats de muisaanwijzer op het statusbericht voor gedetailleerdere informatie en ga vervolgens naar onze tool voor het oplossen van problemen om te bekijken welke acties u moet uitvoeren. Als u dit boek niet wilt verkopen of niet beschikbaar wilt maken als voorbeeld op Google Boeken, kunt u het boek deactiveren, waarna het wordt verwijderd uit uw boekencatalogus.

• Gedeactiveerd
    Dit boek is verwijderd uit de Google Play Store en Google Boeken. Gedeactiveerde boeken worden alleen weergegeven als u ze zoekt, niet wanneer u door uw catalogus bladert.

• Wordt verwerkt
    Het boek is onlangs gewijzigd en het systeem verwerkt de nieuwe instellingen of bestanden. Kom later terug voor een bijgewerkte status.

• Onbekend
    Er is momenteel niet voldoende informatie over dit boek beschikbaar om de status te bepalen. Het is waarschijnlijk dat het boek wordt verwerkt en binnenkort een bijgewerkte status heeft.

Als u uw catalogus wilt doorzoeken, klikt u op het zoekvak Boeken filteren in de rechterbovenhoek van de pagina 'Boekencatalogus'. Standaard bevatten uw zoekresultaten alle boeken met een ID, titel, subtitel of auteur die overeenkomt met de zoektermen die u heeft opgegeven. Zoekopdrachten zijn niet hoofdlettergevoelig en er worden alleen overeenkomsten gezocht voor hele woorden (als u dus zoekt naar 'shake', worden er geen boeken van Shakespeare weergegeven). Er geldt een uitzondering wanneer u zoekt naar labels. In dit geval moet de volledige labelnaam worden opgegeven en moet het hoofdlettergebruik exact overeenkomen.

Als u uw boeken exporteert nadat u een zoekopdracht heeft uitgevoerd, worden alleen de zoekresultaten opgenomen in het bestand.

U kunt ook zoeken in specifieke velden door op het driehoekpictogram in het zoekvak te klikken of de volgende zoekwoorden te gebruiken.

• Zoeken op ID
    Geef één ISBN-nummer of andere boek-ID op in het zoekvak om het bijbehorende boek te vinden. U kunt ook een lijst met ID's opgeven (gescheiden door spaties) om meerdere boeken te vinden. Voor ID's die beginnen met 'GGKEY:' neemt u het voorvoegsel op.

• Zoeken op titel
    Als u naar de titels van uw boeken wilt zoeken, voert u title: in vóór het zoekwoord. Als u een woordgroep wilt zoeken, plaatst u deze tussen dubbele aanhalingstekens.

Voorbeeld
    title:"Romeo and Juliet"
  • Zoeken op bijdrager
    Als u naar bijdragers van uw boeken (inclusief auteurs en andere soorten bijdragers) wilt zoeken, voert u author: in vóór het zoekwoord.

• Zoeken op label (sjabloon)
    Labels geven aan welke sjabloon is gebruikt voor uw boeken (in de vorige versie van het Partnercentrum werden sjablonen 'imprints' genoemd). Als u wilt zoeken naar labels, voert u label: in en neemt u de volledige labelnaam tussen dubbele aanhalingstekens op en neemt u hoofdletters en kleine letters exact over.

Voorbeeld
    label:"Default Settings"