Feedback verzenden

We stellen uw feedback over het Partnercentrum zeer op prijs. U kunt de tool Google Feedback gebruiken om ons uw opmerkingen en een screenshot te sturen.

Opmerking: De namen van sommige velden kunnen afwijken (afhankelijk van de versie van het Partnercentrum die u gebruikt).

Oude versie

1. Log in bij het Partnercentrum.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen.
  3. Klik op Help en dan Feedback verzenden.
  4. Voer uw feedback in. Als u feedback wilt geven over specifieke delen van de pagina, kunt u op Markeren klikken om met de muis om een rechthoekig gebied te selecteren. U kunt meerdere gebieden markeren.
  5. Als u gevoelige informatie wilt verbergen, klikt u op Gevoelige informatie verbergen en sleept u de muis over de gedeelten die u onleesbaar wilt maken. U kunt meerdere gebieden onleesbaar maken.
  6. Als u tevreden bent met het screenshot dat wordt gegenereerd, klikt u op Verzenden.

Nieuwe versie

1. Log in bij het Partnercentrum.
  2. Klik rechtsboven op Feedback .
  3. Voer uw feedback in. Als u feedback wilt geven over specifieke delen van de pagina, kunt u op Markeren klikken om met de muis om een rechthoekig gebied te selecteren. U kunt meerdere gebieden markeren.
  4. Als u gevoelige informatie wilt verbergen, klikt u op Onleesbaar maken en sleept u de muis over de gedeelten die u onleesbaar wilt maken. U kunt meerdere gebieden onleesbaar maken.
  5. Als u tevreden bent met het screenshot dat wordt gegenereerd, klikt u op Verzenden.

Een geïllustreerde rondleiding volgen door Google Feedback.

Hoewel we alle feedback lezen die we ontvangen via deze tool, kunnen we niet op alle feedback reageren. Als u een antwoord nodig heeft, kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen in een van de door ons ondersteunde talen.