Översikt över partnercentret

I partnercentret för Google Play Böcker kan författare och utgivare överföra sina böcker till Google. Läsare kan söka efter och förhandsgranska dessa böcker på Google Böcker och i allt fler länder köpa e-boken på Google Play.

Partnercentret innehåller ett antal funktioner (och fler är på gång):

* Vissa funktioner är bara tillgängliga för partner som säljer böcker på Google Play. (Visa listan över länder där du kan sälja böcker.)

Åtkomst

Just nu kan nya utgivare inte registrera sig i partnercentret för Google Play Böcker.

Du hittar partnercentret på play.google.com/books/publish/. Logga in med ett befintligt Google-konto eller skapa ett nytt.

Besök partnercentret

Om du behöver ge andra åtkomst till ditt konto i partnercentret kan du lägga till fler användare.

E-postadress och lösenord för inloggning

Har du glömt e-postadressen eller lösenordet? Använd verktyget för återställning av Google-konton.

Om du vill byta e-postadress eller lösenord för inloggningen besöker du inställningarna för Google-kontot. Ändringarna påverkar andra tjänster från Google som är kopplade till den här inloggningen. Tänk också på att du inte kan byta inloggningsadress om den är en Gmail-adress.

Rekommenderade webbläsare

Vi rekommenderar att du använder någon av följande webbläsare för att komma åt partnercentret:

Uppgradera gärna din webbläsare till den senaste versionen för bästa möjliga upplevelse:

Vi har även stöd för följande webbläsare:

• Internet Explorer 10 och senare versioner
Partnercentret är inte testat på Opera eller andra webbläsare, så vissa funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Navigering

Partnercentret består av flera delar:

Beroende på vilken åtkomsttyp du har kanske inte alla dessa avsnitt visas när du loggar in på kontot.
  • Startsida
    Se hur många böcker du har tillgängliga och om du behöver göra något med någon av dem.

• Bokkatalog
    Lägg till, överför och hantera dina böcker.

• Analyser och rapporter
    Spåra förhandsgranskningar och försäljningen av dina böcker.

• Kampanjer
    Schemalagda prisändringar.

• Betalningscenter (tillgängligt i länder där du kan sälja böcker på Google Play)
    Ange dina bankkontouppgifter, hantera valutaomvandling och visa intäktsrapporter.

• Kontoinställningar
    Lägg till eller ta bort ytterligare användare och uppdatera dina kontaktuppgifter.