Översikt över partnercentret

I partnercentret för Google Play Böcker kan författare och utgivare skicka sina böcker till Google.

Läsare kan söka efter och förhandsgranska dessa böcker på Google Böcker och köpa e-boken på Google Play i allt fler länder.

Partnercentret innehåller ett antal funktioner:

Tips! Vissa funktioner är bara tillgängliga för partner som säljer böcker på Google Play. Se vilka länder som stöds för bokförsäljning på Google Play.

Åtkomst till partnercentret

Så här besöker du partnercentret:

1. Öppna play.google.com/books/publish/.
  2. Logga in med ditt Google-konto eller skapa ett nytt.

Om du behöver ge andra åtkomst till ditt konto i partnercentret kan du lägga till fler användare.

E-postadress och lösenord för inloggning

Obs! Om du har glömt e-postadressen eller lösenordet för inloggningen kan du använda återställningsverktyget för Google-konton.

Om du vill byta e-postadress eller lösenord för inloggningen öppnar du inställningarna för Google-kontot. Ändringarna påverkar alla tjänster från Google som är kopplade till kontot.

Du kan inte ändra e-postadressen för inloggning om det är en Gmail-adress.

Rekommenderade webbläsare

Besök partnercentret i någon av följande webbläsare:

Uppdatera gärna till den senaste versionen av webbläsaren så att det fungerar så bra som möjligt.

Tips! Partnercentret är inte testat på Opera eller andra webbläsare. Vissa funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Navigera i partnercentret

Partnercentret består av flera delar:

Beroende på vilken åtkomsttyp du har kanske inte alla delar visas när du loggar in på kontot.

• Startsida: Här ser du hur många böcker du har och om något behöver åtgärdas.
  • Bokkatalog: Lägg till, ladda upp och hantera dina böcker.
  • Analys: Se diagram över din försäljning som underlag.
  • Rapporter: Ladda ned data om försäljning, intäkter och transaktioner.
  • Kampanjer: Schemalägg prisändringar.
  • Betalningscenter: Ange bankkontouppgifter, hantera valutaomvandling och visa intäktsrapporter. Tillgängligt i länder där det går att sälja böcker på Google Play.
  • Kontoinställningar: Lägg till eller ta bort ytterligare användare och uppdatera dina kontaktuppgifter.