Översikt över partnercentret

I partnercentret för Google Play Böcker kan författare och utgivare skicka sina böcker till Google. Läsare kan söka efter och förhandsgranska dessa böcker på Google Böcker och i allt fler länder köpa e-boken på Google Play.

Partnercentret innehåller ett antal funktioner (och fler är på gång):

* Vissa funktioner är bara tillgängliga för partner som säljer böcker på Google Play. (Visa listan över länder där du kan sälja böcker.)

Åtkomst

Du hittar partnercentret på play.google.com/books/publish/. Logga in med ett befintligt Google-konto eller skapa ett nytt.

Besök partnercentret

Om du behöver ge andra åtkomst till ditt konto i partnercentret kan du lägga till fler användare.

E-postadress och lösenord för inloggning

Har du glömt e-postadressen eller lösenordet? Använd återställningsverktyget för Google-konton.

Om du vill byta e-postadress eller lösenord för inloggningen öppnar du inställningarna för Google-kontot. Ändringarna påverkar andra tjänster från Google som är kopplade till den här inloggningen. Tänk också på att du inte kan byta inloggningsadress om den är en Gmail-adress.

Rekommenderade webbläsare

Vi rekommenderar att du besöker partnercentret i någon av följande webbläsare:

Uppgradera gärna din webbläsare till den senaste versionen för bästa möjliga upplevelse:

Vi har även stöd för följande webbläsare:

• Internet Explorer 10 och senare versioner
Partnercentret är inte testat på Opera eller andra webbläsare, så vissa funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Navigering

Partnercentret består av flera delar:

Beroende på vilken åtkomsttyp du har kanske inte alla delar visas när du loggar in på kontot.
  • Startsida
    Se hur många böcker du har publicerat och om några åtgärder krävs för någon av dem.

• Bokkatalog
    Lägg till, ladda upp och hantera dina böcker.

• Analys
    Se diagram över din försäljning som underlag.

• Rapporter
    Ladda ned data om dina försäljningar, intäkter och transaktioner.

• Kampanjer
    Schemalägg prisändringar.

• Betalningscenter (tillgängligt i länder där du kan sälja böcker på Google Play)
    Ange bankkontouppgifter, hantera valutaomvandling och visa intäktsrapporter.

• Kontoinställningar
    Lägg till eller ta bort ytterligare användare och uppdatera dina kontaktuppgifter.