Oversikt over partnersenteret

Partnersenteret for Google Play Bøker er stedet der forfattere og forleggere kan sende inn bøkene sine til Google. Lesere kan søke etter og ta en forhåndstitt på disse bøkene på Google Bøker. I tillegg kan de – i et stadig økende antall land – kjøpe bøkene som e-bøker på Google Play.

Det tilbys en rekke funksjoner (og flere står for tur) gjennom partnersenteret:

* Noen funksjoner er bare tilgjengelige for partnere som selger bøker på Google Play. (Se listen over land som er kvalifisert.)

Tilgang

Det er for øyeblikket ikke mulig å registrere nye forleggere i partnersenteret for Google Play Bøker.

Du finner partnersenteret for Google Play Bøker på play.google.com/books/publish/. Logg på med en eksisterende Google-konto, eller opprett en ny.

Gå til partnersenteret

Hvis du har behov for å gi andre folk tilgang til partnersenterkontoen din, kan du legge til flere brukere.

E-postadresse og passord for pålogging

Har du glemt passordet eller e-postadressen du bruker for å logge på? Bruk gjenopprettingsverktøyet for Google-kontoer.

Hvis du vil endre e-postadressen for pålogging, eller passordet, kan du gå til innstillingene for Google-kontoen. Endringene påvirker andre Google-tjenester tilknyttet denne påloggingen. Vær også oppmerksom på at du ikke kan endre e-postadressen for pålogging hvis det er en Gmail-adresse.

Anbefalte nettlesere

Vi anbefaler at du bruker en av disse nettleserne for å få tilgang til partnersenteret:

For å få en best mulig opplevelse kan det være lurt å oppgradere nettleseren til den nyeste versjonen:

Vi støtter også følgende nettlesere:

• Internet Explorer 10 og nyere
Partnersenteret er ikke testet i Opera eller andre nettlesere, så det er mulig at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal der.

Navigering

Partnersenteret består av flere deler:

Avhengig av tilgangstypen du bruker, er det ikke sikkert alle disse delene er synlige for deg når du logger på kontoen din.
  • Startside
    Se hvor mange bøker du har publisert og hvorvidt noen av dem trenger handling fra din side.

• Bokkatalog
    Legg til, last opp og administrer bøkene dine.

• Statistikk og rapporter
    Spor forhåndsvisninger og salg av bøkene dine.

• Kampanjer
    Planlegg prisendringer.

• Betalingssenter (tilgjengelig i land som er kvalifiserte til å selge bøker på Google Play)
    Oppgi bankkontoinformasjon, administrer valutakonverteringer og les inntektsrapporter.

• Kontoinnstillinger
    Legg til eller fjern tilleggsbrukere, og oppdater kontaktinformasjonen din.