Kumppanikeskuksen esittely

Google Play Kirjojen Yhteistyökumppanikeskuksessa kirjailijat ja kustantajat voivat lähettää kirjojaan Googleen. Lukijat voivat hakea ja esikatsella näitä kirjoja Google Kirjoissa sekä ostaa e-kirjan Google Playsta yhä useammissa maissa.

Yhteistyökumppanikeskus sisältää useita ominaisuuksia (ja lisää on suunnitteilla):

* Osa ominaisuuksista koskee vain yhteistyökumppaneita, jotka myyvät kirjoja Google Playssa. (Katso tuetut maat täältä.)

Käyttöoikeus

Uusien kustantajien rekisteröityminen Google Play Kirjojen kumppanikeskukseen on väliaikaisesti poistettu käytöstä.

Yhteistyökumppanikeskus löytyy osoitteesta play.google.com/books/publish/. Kirjaudu sisään nykyisellä Google-tilillä tai luo uusi tili.

Käy Yhteistyökumppanikeskuksessa

Jos haluat antaa muille Yhteistyökumppanikeskuksen tilisi käyttöoikeuden, voit lisätä käyttäjiä.

Kirjautumisen sähköpostiosoite ja salasana

Unohditko tilisi sähköpostiosoitteen tai salasanan? Käytä Google-tilin palautustyökalua.

Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteesi tai salasanasi, siirry Google-tilin asetuksiin. Muutokset vaikuttavat myös muihin Googlen palveluihin, joita käytät samoilla kirjautumistiedoilla. Huomaathan, ettet voi vaihtaa kirjautumiseen käytettävää Gmail-osoitetta.

Suositellut selaimet

Suosittelemme käyttämään Yhteistyökumppanikeskusta jollakin seuraavista selaimista:

Saat parhaan käyttökokemuksen, kun päivität selaimesi uusimpaan versioon.

Tuemme myös seuraavia selaimia:

• Internet Explorer 10 ja uudemmat versiot.
Kumppanikeskusta ei ole testattu Operalla tai muilla selaimilla, joten kaikki ominaisuudet eivät välttämättä toimi niillä oikein.

Sivustolla liikkuminen

Yhteistyökumppanikeskus sisältää useita osioita:

Käyttöoikeustyypistäsi riippuen kaikki nämä osiot eivät välttämättä näy kirjautuessasi tilillesi.
  • Etusivu
    Näet, kuinka monta kirjaasi palveluun on lisätty sekä tarvitseeko kirjojen suhteen tehdä jotakin.

• Kirjaluettelo
    Lisää, lähetä ja hallinnoi kirjojasi.

• Analyysi ja raportit
    Seuraa kirjojesi esikatselua ja myyntiä.

• Tarjoukset
    Ajoita hintamuutoksia.

• Maksukeskus (käytettäbi maissa, joissa kirjoja voi myydä Google Playssa)
    Anna pankkitilisi tiedot, hallinnoi valuuttamuunnoksia ja tarkastele tuloraportteja.

• Tilin asetukset
    Lisää tai poista käyttäjiä ja päivitä yhteistietosi.