Oversigt over Partnercenter

Partnercenteret i Google Play Bøger er det sted, hvor forfattere og udgivere kan indsende deres bøger til Google. Læserne kan søge efter og se eksempler på disse bøger i Google Bøger og, i flere og flere lande, købe e-bogen i Google Play.

Partnercenteret tilbyder en række funktioner (og flere er under opsejling):

* Nogle funktioner er kun tilgængelige for partnere, der sælger bøger i Google Play (se listen over lande, hvor salg er tilladt).

Adgang

Der er i midlertidigt lukket for nye udgivertilmeldinger i Partnercenter for Google Play Bøger.

Du kan finde Partnercenter på play.google.com/books/publish/. Log ind med en eksisterende Google-konto, eller opret en ny.

}Gå til Partnercenter

Hvis du vil tildele andre personer adgang til din konto i Partnercenter, kan du tilføje yderligere brugere.

E-mail og adgangskode til login

Har du glemt din e-mailadresse eller adgangskode til login. Brug værktøjet til gendannelse af Google-konto.

Hvis du vil ændre din e-mailadresse eller adgangskode til login, kan du gå til dine Google-kontoindstillinger. Ændringerne vil påvirke eventuelle andre Google-tjenester, der er forbundet med dette login. Bemærk også, at du ikke kan ændre din e-mailadresse til login, hvis det er en Gmail-adresse.

Anbefalede browsere

Vi anbefaler, at du bruger en af følgende browsere til at få adgang til partnercenteret:

Du kan opgradere din browser til den nyeste version for at få den bedst mulige oplevelse:

Vi understøtter også følgende browsere:

• Internet Explorer 10 og nyere
Partnercenteret er ikke testet i Opera eller andre browsere, så det er ikke sikkert, at alle funktioner virker korrekt der.

Navigation

Partnercenteret består af flere dele:

Afhængigt af din adgangstype er det ikke sikkert, at alle disse dele er synlige, når du er logget ind på din konto.
  • Start
    Se, hvor mange bøger du har offentliggjort, og om du skal foretage dig noget.

• Bogkatalog
    Tilføj, upload og administrer dine bøger.

• Analyser og rapporter
    Registrer eksempelvisninger og salg for dine bøger.

• Kampagner
    Planlæg prisændringer.

• Betalingscenter (tilgængeligt i lande, hvor det er tilladt at sælge bøger i Google Play)
    Angiv dine bankoplysninger, administrer valutakonvertering, og se indtægtsrapporter.

• Kontoindstillinger
    Tilføj eller fjern flere brugere, og opdater dine kontaktoplysninger.