Vennootsentrumoorsig

Die Google Play Boeke-vennootsentrum is die plek waar outeurs en uitgewers hulle boeke by Google kan indien.

Lesers kan op Google Boeke vir hierdie boeke soek en hulle voorbeskou, en in ’n toenemende aantal lande die e-boek op Google Play koop.

Die vennootsentrum bied ’n aantal kenmerke:

Wenk: Sommige kenmerke is slegs beskikbaar aan vennote wat boeke op Google Play verkoop. Raadpleeg die Gesteunde lande vir die verkoop van boeke op Google Play.

Toegang tot vennootsentrum

Om die vennootsentrum te besoek:

1. Gaan na play.google.com/books/publish/.
  2. Meld aan met jou bestaande Google-rekening, of skep ’n nuwe een.

Jy kan bykomende gebruikers byvoeg as jy ander mense toegang tot jou vennootsentrumrekening moet gee.

Aanmeld-e-posadres en -wagwoord

Belangrik: As jy jou aanmeld-e-posadres of -wagwoord vergeet het, kan jy die Google-rekeningherwinningnutsding gebruik.

Besoek jou Google-rekeninginstellings om jou aanmeld-e-posadres of -wagwoord te verander. Veranderinge sal enige ander Google-dienste wat met hierdie rekening geassosieer word, beïnvloed.

As dit ’n Gmail-adres is, kan jy nie jou aanmeld-e-posadres verander nie.

Aanbevole blaaiers

Gebruik een van die volgende blaaiers om toegang tot die vennootsentrum te kry:

Vir die beste moontlike ervaring moet jy dalk eerder jou blaaier na die jongste weergawe opdateer.

Wenk: Die vennootsentrum is nie op Opera of ander blaaiers getoets nie. Sommige kenmerke sal dalk nie reg werk nie.

Vennootsentrumnavigasie

Die vennootsentrum bestaan uit verskeie afdelings:

Na gelang van jou toegangtipe sal jy dalk nie al hierdie afdelings kan sien wanneer jy by jou rekening aanmeld nie.

• Tuis: Kyk hoeveel boeke jy het en of daar enige optrede van jou verlang word.
  • Boekkatalogus: Voeg jou boeke by, laai hulle op en bestuur hulle.
  • Ontledings: Bekyk grafieke van jou verkope om insig te kry.
  • Verslae: Laai data oor jou verkope, verdienste en transaksies af.
  • Promosies: Skeduleer prysveranderinge.
  • Betaalsentrum: Verskaf jou bankrekeningbesonderhede, bestuur geldeenheidomskakeling en bekyk verdiensteverslae. Beskikbaar in Gesteunde lande vir die verkoop van boeke op Google Play.
  • Rekeninginstellings: Voeg bykomende gebruikers by of verwyder hulle en dateer jou kontakinligting op.