Kirjojen hinnat

Jokainen Google Playssa myytävä kirja tarvitsee hinnan. Jos haluat myydä kirjoja, sinun on myös määritettävä tilitason maksuasetukset kertaluontoisesti. Jos haluat muokata useiden kirjojen hintoja, voit käyttää laskentataulukkoa.

ONIX-muotoa käyttävien kumppaneiden on tehtävä samat muutokset Yhteistyökumppanikeskuksen lisäksi myös ONIX-syötteeseen. Kun seuraavan kerran lähetät ONIX-syötteen, ONIX-muodossa ilmoittamasi tiedot ohittavat nykyiset asetukset.

Huom. Jotkin tällä sivustolla kuvaillut kohteet eivät ehkä ole saatavilla, sillä kirjojen myyminen Google Playssa on rajoitettu tiettyihin maihin.

Hinnan lisääminen kirjalle

Kirjan hinnan lisäämisvaiheet riippuvat käyttämästäsi Yhteistyökumppanikeskuksen versiosta.

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen.
  2. Valitse Lisää hinta.
  3. Valitse valuutta.
  4. Syötä hinta.
  5. Valitse luettelo maista/alueista, joille tätä hintaa käytetään.
    Huom. Aloita maan/alueen nimen kirjoittaminen, niin näet käytettävissä olevat maat/alueet. Jos haluat poistaa maita tietyltä alueelta, valitse luettelosta pois jätettävät maat.

Jos valuuttamuunnos on käytössä, voit luetella myös maita, joissa käytetään muuta kuin määrittämääsi valuuttaa. Muunnetut hinnat perustuvat ovh-hintaasi. Oletusarvo WORLD käyttää kyseistä hintaa kaikissa mahdollisissa maissa.
Huom. Kesäkuun 2014 jälkeen luoduilla tileillä valuuttamuunnos on oletusarvoisesti käytössä.

Uuden Yhteistyökumppanikeskuksen Lopulliset hinnat ‑kohdasta löydät seuraavat:

• Maa
  • Ovh-hinta
  • Perushinta
  • Tulosi
  • Voimassaolopäivät

Vinkki: Jos et käytä valuuttamuunnostyökalua, ilmoita ovh-hinnat erikseen oikeassa valuutassa kullekin maalle, jossa haluat myydä kirjaa.

Jos olet ilmoittanut ovh-hinnan, mutta tilillä näkyy Hintatiedot puuttuvat tai eivät kelpaa ‑virheilmoitus, sinun kannattaa ehkä tarkistaa tilisi Yhteistyökumppanikeskuksen asetukset. Saat lisätietoja vaadittavien asetusten määrittämisestä vianetsinnän avulla.

Useampien hinta-asetusten muokkaaminen

Pääset lisäasetuksiin valitsemalla Lisätietoja / Näytä lisäasetukset.

Asetus

Kuvaus

Sisältääkö hinta verot?

Valitse tämä ruutu tai Kyllä, jos verot sisältyvät hintaan. Jos et valitse tätä ruutua ja ilmoitat verottomat hinnat, Google laskee ostajilta laskutettavat hinnat, joihin sisältyvät sovellettavat verot.

Sovelletaanko kiinteän hinnan lakeja?

Valitse tämä ruutu tai Kyllä, jos sinun on noudatettava kirjojen kiinteän hinnoittelun lakeja maissa, joissa tätä hintaa käytetään. Tämä vaihtoehto on valittavissa vain, jos olet ilmoittanut jonkin myyntialueesi noudattavan kiinteän hinnoittelun lakeja. Jos sinulla on erillinen myyntialue kiinteän hinnoittelun lakeja noudattaville maille ja toinen myyntialue muille maille, ilmoita alueille eri hinnat.

Voimassaolopäivät

Tätä asetusta suositellaan käyttämään uuden vaihtoehtoisen hinnan kanssa, jos yksi hinta on jo määritetty. Jos haluat ajoittaa tulevan hintamuutoksen, ilmoita hinnan voimassaoloajan alkamis- ja päättymispäivämäärät. Käytä muotoa VVVV-KK-PP. Uusi hinta tulee voimaan alkamispäivänä klo 00.00 (keskiyöllä) ostajan aikavyöhykkeellä. Voimassaolo päättyy päättymispäivänä klo 23.59.

• Ilmoita tulevat hinnat vähintään päivää ennen käyttöönottoa.
  • Voit ottaa hinnan käyttöön yhden päivän ajaksi antamalla saman aloitus- ja päättymispäivämäärän.
  • Jos haluat asettaa pysyvän hintamuutoksen, jätä päättymispäivä tyhjäksi.
  • Jos asetat päättymispäivämäärän ja haluat jatkaa kirjasi myymistä muutoksen jälkeen, varmista, että kirjallasi on hinta, joka tulee voimaan välittömästi hintamuutoksen päätyttyä.
  • Näin voit toimittaa ajoitettuja hintamuutoksia ONIX-muodossa:
    • Tutustu ONIX 2.1:n <PriceEffectiveFrom>- ja <PriceEffectiveUntil>-määrityksiin.

• Tutustu ONIX 3.0:n <PriceDate>-määrityksiin.

Kun lopetat hintojen lisäämisen tai muokkaamisen, valitse Tallenna.

Jos haluat poistaa hinnan, valitse X kunkin rivin kohdalta.