Kirjojen hinnat

Jokainen Google Playssa myytävä kirja tarvitsee hinnan. Jos haluat myydä kirjoja, sinun on myös otettava tilitason maksuasetukset käyttöön kertaluontoisesti. Jos haluat muokata useiden kirjojen hintoja, voit käyttää laskentataulukkoa.

ONIX-muotoa käyttävien kumppaneiden on tehtävä samat muutokset Yhteistyökumppanikeskuksen lisäksi myös ONIX-syötteeseen. Kun seuraavan kerran lähetät ONIX-syötteen, ONIX-muodossa ilmoittamasi tiedot ohittavat tämänhetkiset asetukset.

Jotkin tällä sivustolla kuvaillut ominaisuudet eivät ehkä ole saatavilla, sillä kirjojen myyminen Google Playssa on rajoitettu tiettyihin maihin/alueisiin.

Hinnan lisääminen kirjalle

Lisää uusi hinta alla olevien ohjeiden mukaisesti.

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen.
  2. Valitse Lisää hinta.
  3. Valitse valuutta.
  4. Lisää hinta.
  5. Valitse luettelo alueista, joilla tätä hintaa käytetään.
    • Etsi maa tai alue kirjoittamalla sen nimi hakukenttään.
    • Voit lisätä maita tai alueita tai jättää niitä pois.
Vinkki: Heinäkuun 2014 jälkeen luoduilla tileillä valuuttamuunnos on oletusarvoisesti päällä.

Uuden Yhteistyökumppanikeskuksen "Voimassaolevat hinnat" ‑kohdasta löydät seuraavat:

• Maa
  • Ovh-hinta
  • Perushinta
  • Tulosi
  • Voimassaolopäivät

Vinkki: Jos et käytä valuuttamuunnostyökalua, sinun täytyy ilmoittaa kaikkien maiden ovh-hinnat erikseen oikeassa valuutassa.

Jos ilmoitat ovh-hinnan, mutta tilillä näkyy "Hintatiedot puuttuvat tai eivät kelpaa" ‐virheilmoitus, sinun kannattaa ehkä tarkistaa asetukset Yhteistyökumppanikeskuksesta. Saat lisää ohjeita Play Kirjojen vianetsintäominaisuuden kautta.

Useampien hinta-asetusten muokkaaminen

Näin löydät lisäasetukset:

1. Valitse Lisätietoja / Näytä lisäasetukset.
  2. Lisää, muokkaa tai poista hintoja.
    • Jos haluat poistaa hinnan, valitse X kunkin rivin kohdalta.
  3. Valitse Tallenna.

Näet lisää asetuksia valitsemalla Lisätietoja / Näytä lisäasetukset

Asetus

Kuvaus

Sisältääkö hinta verot?

Tämä asetus määrittää, laskeeko Google kirjalle verot.

• Jos hinta sisältää verot, valitse Kyllä
  • Jos hinta ei sisällä veroja, jätä kohta tyhjäksi.

Sovelletaanko kirjaan kiinteän hinnan lakeja?

Tämä asetus on voimassa, jos jollakin myyntialueella sovelletaan kiinteän hinnan lakeja.

• Jos maassa tai alueella sovelletaan kiinteän hinnan lakeja:
    1. Valitse Kyllä.
    2. Lisää näille myyntialueille erilliset hinnat.
  • Jos maassa tai alueella ei sovelleta kiinteän hinnan lakeja, jätä kohta tyhjäksi.

Voimassaolopäivät

Tämä asetus on tarkoitettu tilanteeseen, jossa lisäät lisähinnan, kun sinulla on jo hinta. Voit valita tämän vähintään päivää ennen alkamispäivää.

• Jos haluat ajoittaa tulevan hintamuutoksen, ilmoita hinnan voimassaoloajan alkamis- ja päättymispäivämäärät.
    • Käytä muotoa VVVV-KK-PP.
    • Uusi hinta tulee voimaan alkamispäivänä keskiyöllä ostajan aikavyöhykkeellä. Voimassaolo päättyy päättymispäivänä klo 23.59.
  • Jos haluat, että hinta on voimassa vain yhden päivän ajan, käytä samaa alkamis- ja päättymispäivämäärää.
  • Jos haluat asettaa pysyvän hintamuutoksen, jätä päättymispäivä tyhjäksi.
  • Jos asetat päättymispäivämäärän ja haluat jatkaa kirjasi myymistä päättymisen jälkeen, varmista, että kirjallasi on hinta, joka tulee voimaan heti hintamuutoksen päätyttyä.