Kirjojen hinnat

Tärkeää: Jotkin tällä sivulla kuvatut ominaisuudet eivät ole käytettävissä tietyillä alueilla. Tämän vuoksi jotkin tällä sivustolla kuvaillut ominaisuudet eivät ehkä ole saatavilla.

Näin voit myydä kirjoja Google Playssa:

• Sinun on asetettava hinta.
  • Sinun on otettava tilitason maksuasetukset käyttöön kertaluontoisesti. Jos haluat muokata useiden kirjojen hintoja, voit käyttää laskentataulukkoa.
ONIXia käyttävät yhteistyökumppanit:
  • Kaikki Yhteistyökumppanikeskuksessa tehtävät muutokset on tehtävä myös ONIX-syötteeseen.
  • Kun seuraavan kerran lähetät ONIX-syötteen, ONIX-muodossa ilmoittamasi tiedot ohittavat nykyiset asetukset.

Vinkki: Voit muokata useiden kirjojen hintoja. Katso, miten se tehdään laskentataulukon avulla.

Hinnan lisääminen kirjalle

Lisää uusi hinta alla olevien ohjeiden mukaisesti.

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen.
  2. Valitse Lisää hinta.
  3. Valitse valuutta.
  4. Lisää hinta.
  5. Valitse luettelo alueista, joilla tätä hintaa käytetään.
    • Etsi maa tai alue kirjoittamalla sen nimi hakukenttään.
    • Voit lisätä maita tai alueita tai jättää niitä pois.

Jos valuuttamuunnos on päällä, voit listata maita ja alueita, joissa käytetään muuta kuin määrittämääsi valuuttaa.

• Muunnetut hinnat perustuvat ovh-hintaasi.

Oletusarvolla WORLD tätä hintaa sovelletaan kaikkiin mahdollisiin maihin ja alueisiin. Yhteistyökumppanikeskuksen uudesta Voimassaolevat hinnat ‐osiosta löydät seuraavat tiedot:

• Maa
  • Ovh-hinta
  • Perushinta
  • Tulosi
  • Voimassaolopäivät

Vinkkejä:

• Heinäkuun 2014 jälkeen luoduilla tileillä valuuttamuunnos on oletusarvoisesti päällä.
  • Jos et käytä valuuttamuunnostyökalua, ilmoita ovh-hinnat erikseen oikeassa valuutassa kullekin maalle tai alueelle, jossa haluat myydä kirjaa.

Jos ilmoitat ovh-hinnan, mutta tilillä näkyy virheilmoitus, tarkista tilisi asetukset Yhteistyökumppanikeskuksesta.

Asetusten ongelmanratkaisu Yhteistyökumppanikeskuksessa

Useampien hinta-asetusten muokkaaminen

Näet lisää asetuksia valitsemalla Lisätietoja / Näytä lisäasetukset

Asetus

Kuvaus

Sisältääkö hinta verot?

Tämä asetus määrittää, laskeeko Google kirjalle verot.

• Jos hinta sisältää verot, valitse Kyllä
  • Jos hinta ei sisällä veroja, jätä kohta tyhjäksi.

Sovelletaanko kirjaan kiinteän hinnan lakeja?

Tämä asetus on voimassa, jos jollakin myyntialueella sovelletaan kiinteän hinnan lakeja.

• Jos maassa tai alueella sovelletaan kiinteän hinnan lakeja:
    1. Valitse Kyllä.
    2. Lisää näille myyntialueille erilliset hinnat.
  • Jos maassa tai alueella ei sovelleta kiinteän hinnan lakeja, jätä kohta tyhjäksi.

Voimassaolopäivät

Tämä asetus on tarkoitettu tilanteeseen, jossa lisäät lisähinnan, kun sinulla on jo hinta. Voit valita tämän vähintään päivää ennen alkamispäivää.

• Jos haluat ajoittaa tulevan hintamuutoksen, ilmoita hinnan voimassaoloajan alkamis- ja päättymispäivämäärät.
    • Käytä muotoa VVVV-KK-PP.
    • Uusi hinta tulee voimaan alkamispäivänä keskiyöllä ostajan aikavyöhykkeellä. Voimassaolo päättyy päättymispäivänä klo 23.59.
  • Jos haluat, että hinta on voimassa vain yhden päivän ajan, käytä samaa alkamis- ja päättymispäivämäärää.
  • Jos haluat asettaa pysyvän hintamuutoksen, jätä päättymispäivä tyhjäksi.
  • Jos asetat päättymispäivämäärän ja haluat jatkaa kirjasi myymistä päättymisen jälkeen, varmista, että kirjallasi on hinta, joka tulee voimaan heti hintamuutoksen päätyttyä.