Bogpriser

Priser er påkrævede for alle bøger, du vil sælge i Google Play. Før du kan sælge bøger, skal du også fuldføre en engangskonfiguration af dine betalingsindstillinger på kontoniveau. Du kan bruge et regneark, hvis du vil redigere priser for flere bøger.

Hvis du er partner og bruger ONIX, føjes de ændringer, du foretager i Partnercenter, også til dit ONIX-feed. Næste gang du sender et ONIX-feed, overskrives dine eksisterende indstillinger af de oplysninger, du har angivet via ONIX.

Bemærk! Nogle af de funktioner, der er beskrevet på denne side, er muligvis ikke tilgængelige, da salg af bøger i Google Play er begrænset til visse lande.

Føj en pris til din bog

Vejledningen i tilføjelsen af en ny pris afhænger af, hvilken version af Partnercenter du bruger.

1. Log ind på Partnercenter.
  2. Klik på Tilføj en pris.
  3. Vælg valutaen.
  4. Angiv prisen.
  5. Vælg listen over lande/områder, hvor denne pris skal gælde.
    Bemærk!Begynd at skrive navnet på landet/området for at se matchende lande/områder. Du kan ekskludere lande fra et område ved at vælge de lande, der ikke skal med på listen.

Hvis Valutaomregning er aktiveret, kan du angive lande med en anden valuta end den, du har angivet. Dine omregnede priser baseres på din listepris. Standardværdien VERDEN anvender denne pris på alle mulige lande.
Bemærk! Valutaomregning er som standard aktiveret for konti, der er oprettet efter juli 2014.

I det nye Partnercenter kan du finde følgende i sektionen "Gældende priser":

• Land
  • Listepris
  • Basispris
  • Din omsætning
  • Ikrafttrædelsesdatoer

Tip! Hvis du ikke bruger værktøjet til valutaomregning, bør du angive særskilte listepriser i den relevante valuta for hvert af de lande, hvor du vil sælge bogen.

Hvis du har angivet en listepris, men din konto viser en fejlmeddelelse som f.eks. "Prisoplysningerne mangler eller er ikke relevante", er det en god idé at tjekke indstillingerne i Partnercenter for din konto. Se vores fejlfindingsfunktion for at få hjælp til at konfigurere de nødvendige indstillinger.

Rediger flere prisindstillinger

Klik på Få flere oplysninger/se flere indstillinger for at få adgang til yderligere indstillinger.

Indstilling

Beskrivelse

Er prisen inkl. afgifter?

Markér dette felt/vælg Ja, hvis din pris er inkl. afgifter. Hvis du ikke afkrydser dette felt og angiver priser uden afgifter, beregner Google den rette pris, som skal opkræves af køberne, inkl. gældende afgifter.

Gælder der love om faste priser?

Markér dette felt/vælg Ja, hvis du er underlagt love om faste bogpriser i de lande, hvor denne pris gælder. Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du har angivet, at love om faste priser gælder i et af de områder, hvor du sælger bogen. Hvis du har ét salgsområde for lande med love om faste priser og ét salgsområde for andre lande, skal du angive separate priser for disse salgsområder.

Ikrafttrædelsesdatoer

Vi anbefaler, at denne indstilling bruges sammen med en ny ekstra pris, hvis du allerede har en eksisterende pris. Hvis du vil planlægge en prisændring i fremtiden, skal du indtaste start- og slutdato for den periode, hvor den nye pris skal gælde. Brug formatet ÅÅÅÅ-MM-DD. Prisen træder i kraft kl. 00.00 på startdatoen og udløber kl. 23.59 på slutdatoen i henhold til køberens tidszone.

• Angiv planlagte fremtidige priser mindst én dag forud for startdatoen.
  • Du kan lade prisen gælde i én enkelt dag ved at vælge den samme dato som start- og slutdato.
  • Hvis du vil gøre den nye pris permanent, skal du lade slutdatoen stå tom.
  • Hvis du inkluderer en slutdato og vil have, at din bog fortsat skal sælges efter den dato, skal du sørge for, at din bog har en anden pris, der vil træde i kraft straks derefter.
  • Du kan finde en vejledning i, hvordan du angiver planlagte prisændringer via ONIX, her:

Klik på Gem, når du er færdig med at tilføje eller redigere dine priser.

Hvis du vil slette en pris, skal du klikke på X i hver række.