Konfigurera kontoinställningar

Så här öppnar du kontoinställningarna:
  1. Logga in på Partnercenter.
  2. Klicka på Kontoinställningar i menyn till vänster. Kontoinställningarna är enbart tillgängliga för användare med administratörsåtkomst.

Tips!

Kontouppgifter

Uppdatera dina kontaktuppgifter. Landet kan inte ändras.

E-postinställningar

Användarna kan välja att få olika typer av e-postkommunikation.

1. På webbplatsen Partnercenter öppnar du Kontoinställningar följt av E-postinställningar.
  2. Styr vilka e-postmeddelande du vill ta emot med hjälp av följande kategorier.
    Kategori Definition
    Meddelanden* Få viktiga meddelanden om Google Play Böcker
    Uppdateringar och möjligheter Få tips och information om nya program och funktioner som passar för dina böcker.
    Aviseringar om katalogen* Få aviseringar när något behöver åtgärdas med dina böcker eller ditt konto.
    Tekniska aviseringar* Få aviseringar om tekniska problem, till exempel ONIX och filöverföringar.
    Feedback Hjälp till att göra Google Play Böcker bättre genom att regelbundet ge feedback via enkäter och undersökningar.
Tips! E-postinställningarna är användarspecifika. Om du inte står med som användare i kontot kontaktar du kontots administratör eller kontaktar oss. Läs mer om hur du hanterar ytterligare användare i partnercentret.

E-postinställningar för betalningar

Kategori Definition
Betalningar*

Få meddelanden om betalningar och betalningsrelaterade problem i kontot.

Välj eller välj bort detta genom att lägga till din e-postadress i betalningsprofilen.

*Obligatoriska kategorier. Kontot måste ha minst en användare för att få dessa meddelanden.

Betalningsrelaterade e-postmeddelanden skickas till den e-postadress som anges i avsnittet Betalningsprofil i kontot.

Så här visar du dessa e-postmeddelanden:

1. Öppna betalningsprofilen.
  2. Klicka på Redigera följt av Inställningar följt av Hantera inställningar.
  3. Klicka på Betalningskontakter längst följt av Lägg till ny kontakt.

Användare

Användare med administratörsåtkomst kan lägga till och ta bort användare från kontot. Om du vill lägga till en användare måste e-postadressen för användaren vara kopplad till ett Google-konto. Läs mer om hur du hanterar ytterligare användare.

Språk

Om du vill ändra visningsspråket lägger du till ?hl=[språkkod] i slutet av webbadressen. Exempel: https://play.google.com/books/publish?hl=sv.

Tips!

• Om webbadressen innehåller ”?”: Ersätt ”?” med ”&” för att lägga till en lands- eller språkkod.
  • Om webbadressen innehåller ”#”: Lägg till en lands- eller språkkod före ”#”.
Klicka på Exportera böcker på sidan Bokkatalog om du vill ladda ned ett kalkylark. Det är tillgängligt på visningsspråket. Metadata för varje bok, till exempel titel och beskrivning, fortsätter att visas på originalspråket.