Accountinstellingen instellen

Zo ga je naar je accountinstellingen:
  1. Log in bij het Partnercentrum.
  2. Klik in het linkermenu op Accountinstellingen. Accountinstellingen zijn alleen beschikbaar voor gebruikers met beheerderstoegang.

Tips:

Accountgegevens

Update je contactgegevens. Je kunt het land niet wijzigen.

E-mailvoorkeuren

Gebruikers kunnen verschillende typen e-mailcommunicatie kiezen.

1. Ga op de site van het Partnercentrum naar Accountinstellingen en dan E-mailvoorkeuren.
  2. Gebruik de volgende categorieën om te bepalen welk type e-mails je wilt krijgen.
    Categorie Definitie
    Aankondigingen* Ontvang belangrijke aankondigingen over Google Play Boeken.
    Updates en mogelijkheden Ontvang tips en informatie over nieuwe programma's en functies die je kunt gebruiken voor je boeken.
    Catalogusmeldingen* Krijg meldingen als er aandacht is vereist voor boeken of je account.
    Technische meldingen* Krijg meldingen over technische problemen, zoals ONIX en bestandsoverdrachten.
    Feedback Geef periodieke feedback via enquêtes en onderzoek om ons te helpen Google Play Boeken te verbeteren.
Tip: E-mailvoorkeuren zijn gebruikersspecifiek. Als je niet als gebruiker in het account staat, neem je contact op met de beheerder van je account of neem je contact met ons op. Meer informatie over hoe je aanvullende gebruikers van het Partnercentrum beheert

E-mailvoorkeuren voor betalingen

Categorie Definitie
Betalingen*

Krijg meldingen over betalingen en betalingsproblemen in het account.

Als je je hiervoor wilt aan- of afmelden, voeg je je e-mailadres toe aan het betalingsprofiel.

*Verplichte categorieën. Het account moet minstens één gebruiker hebben om deze meldingen te krijgen.

E-mails over betalingen worden naar het e-mailadres gestuurd dat in het gedeelte Betalingsprofiel van het account staat.

Zo bekijk je deze e-mails:

1. Ga naar het betalingsprofiel.
  2. Klik op Bewerken en dan Instellingen en dan Instellingen beheren.
  3. Klik onderaan op Betalingscontacten en dan Een nieuw contact toevoegen.

Gebruikers

Gebruikers met beheerderstoegang kunnen gebruikers toevoegen aan of verwijderen uit het account. Als je een gebruiker wilt toevoegen, moet het e-mailadres van de gebruiker zijn gekoppeld aan een Google-account. Meer informatie over hoe je aanvullende gebruikers beheert

Taal

Als je de weergavetaal wilt wijzigen, zet je ?hl=[taalcode] aan het einde van de URL. Bijvoorbeeld https://play.google.com/books/publish?hl=nl.

Tip:

• Als je URL '?' bevat: Als je een land- of taalcode wilt toevoegen, vervang je '?' door '&'.
  • Als de URL '#' bevat: Voeg een land- of taalcode toe vóór '#'.
Klik op de pagina Boekencatalogus op Boeken exporteren om een spreadsheet te downloaden. De spreadsheet is beschikbaar in de weergavetaal. De metadata voor elk boek, zoals de titel en beschrijvingen, blijven in de oorspronkelijke taal.