Tiliasetusten määrittäminen

Pääset tiliasetuksiin kirjautumalla Yhteistyökumppanikeskukseen osoitteessa play.google.com/books/publish/ ja klikkaamalla vasemmanpuoleisen valikon kohtaa Tilin asetukset. (Tiliasetukset ovat saatavilla vain järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksilla.) Tiliasetukset sisältävät useita eri asetustyyppejä.

Jos haluat tarkastella kirjasi oletusasetuksia, siirry hallitsemaan mallejasi Kirjaluetteloon.
Saat lisätietoja Google Playn maksuasetusten määrittämisestä tutustumalla myynti- ja maksuasetuksia koskevaan artikkeliin.

Tilin tiedot

Anna tilitason yhteystiedot ja pidä ne ajan tasalla, erityisesti ensisijaisen yhteyshenkilön nimi ja sähköpostiosoite (jonka ei tarvitse olla sama kuin sähköpostiosoite, jolla kirjauduit tilille). Maata ei voi vaihtaa.

Sähköpostiasetukset

Kukin käyttäjä voi valita mieltymystensä mukaan, haluaako hän vastaanottaa tietyntyyppisiä sähköpostiviestejä. Siirry Yhteistyökumppanikeskuksessa kohtaan Tilin asetukset > Sähköpostitilaukset. Valitse seuraavista luokista sähköpostiviestityypit, joita haluat saada.

Sähköpostiasetukset ovat käyttäjäkohtaisia. Jos sinua ei ole merkitty tilin käyttäjäksi, pyydä tilin järjestelmänvalvojaa lisäämään sinut käyttäjäksi tai ota meihin yhteyttä.

Luokka Määritelmä
Ilmoitukset* Saat tärkeitä Google Play Kirjojen ilmoituksia.
Päivitykset ja tilaisuudet Saat vinkkejä ja tietoja uusista ohjelmista ja ominaisuuksista, jotka voivat olla kirjoillesi hyödyllisiä.
Valikoimailmoitukset* Saat ilmoituksia, kun kirjat tai tilisi vaativat toimia.
Tekniset ilmoitukset* Saat ilmoituksia teknisistä ongelmista (ONIX, tiedostonsiirrot).
Palaute Lähetä ajoittain palautetta kyselyjen ja tutkimusten kautta Google Play Kirjojen kehittämiseksi.

Paymentsin sähköpostiasetukset

Luokka Määritelmä
Maksut*

Saat ilmoituksia tilin maksuista ja maksuihin liittyvistä asioista.

Voit ottaa sen käyttöön tai poistaa käytöstä lisäämällä sähköpostiosoitteesi maksuprofiiliin.

* Pakolliset luokat: Jokaisella tilillä on oltava vähintään yksi käyttäjä, joka saa näitä ilmoituksia.

Maksuihin liittyvät sähköpostit lähetetään tilin Maksuprofiili-osiossa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Näet nämä sähköpostiosoitteet siirtymällä kohtaan Maksuprofiili > Muokkaa > Asetukset > Muokkaa asetuksia. Etsi maksuyhteyshenkilöt vierittämällä sivun alareunaan ja valitse Lisää uusi yhteystieto.

Käyttäjät

Voit lisätä ja poistaa käyttäjiä, joilla on käyttöoikeus Google-kirjojen tiliin. Käyttäjillä on oltava Google-tili. Lue lisätietoja useiden käyttäjien hallinnasta.

Jos tiliäsi tukee kolmas osapuoli, voit tarkastella palveluntarjoajasi tietoja tällä sivulla. Jos haluat muuttaa näitä asetuksia, ota meihin yhteyttä.

Kieli

Voit vaihtaa näyttökielen lisäämällä URL-osoitteen loppuun ?hl=[kielikoodi]. Esimerkki: https://play.google.com/books/publish?hl=fi

Voit ladata Kirjaluettelo-sivulta laskentataulukon Vie kirjoja ‑painikkeella. Taulukko on saatavilla näyttökielellä. Kirjojen sisällönkuvaustietojen (kuten nimen ja kuvausten) kieli ei vaihdu.