Tiliasetusten määrittäminen

Näin voit avata tiliasetukset:
  1. Kirjaudu sisään Yhteistyökumppanikeskukseen.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tilin asetukset. Tilin asetukset ovat vain niiden käyttäjien saatavilla, joilla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet.

Vinkkejä:

Tilitiedot

Päivitä yhteystietosi. Maata ei voi muuttaa.

Sähköpostitilaukset

Käyttäjät voivat halutessaan saada erilaisia sähköpostiviestejä.

1. Valitse Yhteistyökumppanikeskus-sivustolta Tilin asetukset ja sitten Sähköpostiasetukset.
  2. Valitse seuraavista kategorioista sähköpostiviestityypit, joita haluat saada.
    Kategoria Määritelmä
    Ilmoitukset* Saat tärkeitä ilmoituksia Google Play Kirjoista.
    Päivitykset ja mahdollisuudet Saat vinkkejä ja tietoja uusista ohjelmista ja ominaisuuksista, joista on hyötyä kirjoillesi.
    Valikoimailmoitukset* Saat ilmoituksia, kun kirjat tai tilisi vaativat toimenpiteitä.
    Tekniset ilmoitukset* Saat ilmoituksia teknisistä ongelmista (esim. ONIX, tiedostonsiirrot).
    Palaute Vastaa ajoittain palautekyselyihin ja tutkimuksiin Google Play Kirjojen kehittämiseksi.
Vinkki: Sähköpostiasetukset ovat käyttäjäkohtaisia. Jos sinua ei ole merkitty tilin käyttäjäksi, ota yhteyttä tilin järjestelmänvalvojaan tai meihin. Katso, miten voit hallinnoida useita Yhteistyökumppanikeskuksen käyttäjiä.

Maksuihin liittyvät sähköpostitilaukset

Kategoria Määritelmä
Maksut*

Saat ilmoituksia tilin maksuista ja maksuihin liittyvistä asioista.

Jos haluat ottaa ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä, lisää sähköpostiosoitteesi maksuprofiiliin.

* Pakolliset kategoriat. Jokaisella tilillä on oltava vähintään yksi käyttäjä, joka saa näitä ilmoituksia.

Maksuihin liittyvät sähköpostit lähetetään tilin Maksuprofiili-kohdassa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Näin löydät sähköpostit:

1. Siirry maksuprofiiliin.
  2. Valitse Muokkaa ja sitten Asetukset ja sitten Muuta asetuksia.
  3. Valitse alareunasta Maksuyhteyshenkilöt ja sitten Lisää uusi yhteystieto.

Käyttäjät

Järjestelmänvalvojat voivat lisätä tai poistaa tilin käyttäjiä. Jos haluat lisätä käyttäjän, hänen sähköpostiosoitteensa on liityttävä Google-tiliin. Lue lisää useiden käyttäjien hallinnoinnista.

Kieli

Voit vaihtaa kieltä lisäämällä URL-osoitteen loppuun ?hl=[kielikoodi], esimerkiksi https://play.google.com/books/publish?hl=en.

Vinkki:

• Jos URL-osoitteessa on "?": Lisää maa- tai kielikoodi korvaamalla "?" "&"-merkillä.
  • Jos URL-osoitteessa on "#"-merkki: Lisää maa- tai kielikoodi ennen "#"-merkkiä.
Valitse Vie kirjoja, jos haluat ladata laskentataulukon Kirjaluettelo-sivulta. Taulukko on saatavilla käyttöliittymän kielellä. Kirjojen metadatan (kuten nimen ja kuvausten) kieli ei vaihdu.