Tiliasetusten määrittäminen

Näet tilisi asetukset kirjautumalla Yhteistyökeskukseen osoitteessa play.google.com/books/publish/ ja klikkaamalla vasemmanpuoleisen valikon kohtaa Tilin asetukset. Tiliasetukset ovat saatavilla vain järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksilla. Tiliasetukset sisältävät useita eri asetustyyppejä.

Jos haluat tarkastella kirjasi oletusasetuksia, siirry hallitsemaan mallejasi Kirjaluetteloon.
Saat lisätietoja Google Playn maksuasetusten määrittämisestä tutustumalla myynti- ja maksuasetuksia koskevaan artikkeliin.

Tilin tiedot

Anna tilitason yhteystiedot ja pidä ne ajan tasalla, erityisesti ensisijaisen yhteyshenkilön nimi ja sähköpostiosoite (jonka ei tarvitse olla sama kuin sähköpostiosoite, jolla kirjauduit tilille). Maata ei voi vaihtaa.

Sähköpostiasetukset

Voit valita, haluatko saada ajoittaisia Google Kirjat ‑tiliäsi koskevia ilmoituksia tai kyselyjä Omat asetukset ovat erillisiä kaikille tilin eri käyttäjille.

Käyttäjiä

Voit lisätä ja poistaa käyttäjiä, joilla on käyttöoikeus Google-kirjojen tiliin. Käyttäjillä on oltava Google-tili. Lue lisätietoja useiden käyttäjien hallinnasta.

Jos tiliäsi tukee kolmas osapuoli, voit tarkastella palveluntarjoajasi tietoja tällä sivulla. Jos haluat muuttaa näitä asetuksia, ota meihin yhteyttä.