Konfigurer kontoindstillinger

Sådan får du adgang til dine kontoindstillinger:
  1. Log ind i Partnercenter.
  2. Klik på Kontoindstillinger i menuen til venstre. Kontoindstillinger er kun tilgængelige for brugere med administratoradgang.

Tip!

Kontooplysninger

Opdater dine kontaktoplysninger. Landet kan ikke ændres.

Mailpræferencer

Brugerne har mulighed for at modtage forskellige typer af mails.

1. På websitet for Partnercenter skal du gå til Kontoindstillinger og derefter Mailpræferencer.
  2. Brug følgende kategorier til at styre, hvilke typer mails du vil modtage.
    Kategori Definition
    Meddelelser* Få vigtige meddelelser om Google Play Bøger.
    Opdateringer og muligheder Få tips og oplysninger om nye programmer og funktioner, som er nyttige i forbindelse med dine bøger.
    Underretninger om katalog* Få notifikationer, når din konto eller dine bøger kræver din opmærksomhed.
    Tekniske underretninger* Få notifikationer om tekniske problemer som f.eks. ONIX og filoverførsler.
    Feedback Giv jævnligt feedback via undersøgelser, og vær med til at forbedre Google Play Bøger.
Tip! Mailpræferencer er brugerspecifikke. Hvis du ikke er angivet på kontoen, skal du kontakte administratoren af din konto eller kontakte os. Se, hvordan du administrerer flere Partnercenter-brugere.

Mailpræferencer for betalinger

Kategori Definition
Betalinger*

Få meddelelser om betalinger og relaterede problemer på kontoen.

Tilføj din mailadresse på betalingsprofilen for at tilvælge eller fravælge disse meddelelser.

* Obligatoriske kategorier. Kontoen skal have mindst én bruger for at modtage disse meddelelser.

Betalingsrelaterede mails sendes til den mailadresse, der er angivet under sektionen "Betalingsprofil" for kontoen.

Sådan ser du disse mails:

1. Gå til betalingsprofilen.
  2. Klik på Rediger og derefter Indstillinger og derefter Administrer indstillinger.
  3. Nederst på skærmen skal du klikke på Betalingskontaktpersoner og derefter Tilføj en ny kontakt.

Brugere

Brugere med administratoradgang kan tilføje eller fjerne brugere fra kontoen. Hvis du vil tilføje en bruger, skal brugerens mailadresse være tilknyttet en Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer yderligere brugere.

Sprog

Du kan ændre visningssproget ved at tilføje ?hl=[sprogkode] i slutningen af webadressen. Eksempel: https://play.google.com/books/publish?hl=da.

Tip!

• Hvis din webadresse indeholder "?": Erstat "?" med "&" for at tilføje en lande- eller sprogkode.
  • Hvis webadressen indeholder "#": Tilføj en lande- eller sprogkode før "#".
Klik på Eksportér bøger på siden Bogkatalog for at downloade et regneark. Det er tilgængeligt på visningssproget. Metadata for hver bog, f.eks. titel og beskrivelser, forbliver på originalsproget.