Konfigurer kontoindstillinger

Du kan få adgang til dine kontoindstillinger ved at logge ind på Partnercenter via play.google.com/books/publish/ og klikke på Kontoindstillinger i menuen til venstre. (Indstillingen Kontoindstillinger er kun tilgængelig for brugere med administratoradgang.) Der findes flere typer indstillinger for din konto.

Hvis du leder efter standardindstillinger for dine bøger, kan du gå til Bogkatalog i stedet for og administrere dine skabeloner.
Du kan få flere oplysninger om, hvordan du angiver dine betalingsindstillinger for Google Play, i vores oversigt over salgs- og betalingsindstillinger.

Kontooplysninger

Angiv kontaktoplysninger på kontoniveau, og sørg for at holde dem opdaterede, især navnet og mailadressen for den primære kontaktperson (som skal stemme overens med den mailadresse, der bruges til at logge ind på kontoen). Landet kan ikke ændres.

Mailpræferencer

Alle brugere har mulighed for at tilvælge eller fravælge forskellige mails ud fra deres præferencer. I Partner Center skal du gå til kontoindstillingerne > skærmen med mailpræferencer. Brug følgende kategorier til at styre, hvilke typer mail du vil modtage.

Mailpræferencer er brugerspecifikke. Hvis du ikke er angivet som bruger af den pågældende konto, skal du kontakte kontoadministratoren for at blive tilføjet som bruger eller kontakte os.

Kategori Definition
Meddelelser* Få vigtige meddelelser om Google Play Bøger.
Opdateringer og muligheder Få tips og oplysninger om nye programmer og funktioner, som er nyttige i forbindelse med dine bøger
Underretninger om katalog* Få notifikationer, når din konto eller dine bøger kræver din opmærksomhed
Tekniske underretninger* Få notifikationer om tekniske problemer (ONIX, filoverførsler)
Feedback Giv jævnligt feedback via undersøgelser, og vær med til at forbedre Google Play Bøger

Mailpræferencer for betalinger

Kategori Definition
Betalinger*

Få meddelelser om betalinger og relaterede problemer på kontoen.

Tilføj din mail under betalingsprofilen for at tilvælge/fravælge en kategori.

* Obligatoriske kategorier. Der skal være mindst én bruger pr. konto, der modtager disse meddelelser.

Betalingsrelaterede mails sendes til den mailadresse, der er angivet under sektionen "Betalingsprofil" for kontoen. For at se disse mails skal du gå til betalingsprofilen > rediger > indstillinger > administrer indstillinger. Rul ned til bunden for at se Payment Contacts, og vælg "Tilføj en ny kontakt".

Brugere

Tilføj eller fjern flere brugere, der har adgang til denne konto i Google Bøger. Disse brugere skal have en Google-konto. Få flere oplysninger om administration af flere brugere.

Hvis din konto understøttes af en tredjepart, kan du se oplysninger om din tjenesteudbyder på denne side. Kontakt os, hvis du vil ændre disse indstillinger.

Sprog

Du kan ændre visningssproget ved at tilføje ?hl=[sprogkode] sidst i webadressen, f.eks. https://play.google.com/books/publish?hl=da.

Du kan downloade et regneark ved at klikke på knappen Eksportér bøger på siden Bogkatalog. Det er tilgængeligt på visningssproget. Metadata for alle bøger, f.eks. titel og beskrivelser, forbliver på originalsproget.