Ajustar la configuració del compte

Per accedir a la configuració del compte, inicia la sessió al Centre de socis a l'enllaç play.google.com/books/publish/ i fes clic a Configuració del compte al menú de l'esquerra. (La Configuració del compte només està disponible per als usuaris amb accés d'administrador.) El compte té diversos tipus d'opcions de configuració.

Si vols consultar la configuració predeterminada dels llibres, ves al Catàleg de llibres i gestiona les plantilles.
Per obtenir informació sobre com ajustar la configuració de pagament per a Google Play, consulta el nostre resum sobre la configuració de vendes i de pagament.

Informació del compte

Proporciona la informació de contacte del compte i mantén-la actualitzada, especialment el nom de contacte i l'adreça electrònica principals (l'adreça electrònica no necessàriament ha de ser la mateixa que es fa servir per iniciar la sessió al compte). No es pot canviar el país.

Preferències de correu electrònic

Pots activar o desactivar l'opció per rebre enquestes o anuncis periòdics sobre el teu compte de Google Llibres. Les preferències personals són diferents per a cada usuari del compte.

Usuaris

Afegeix o elimina usuaris addicionals que tinguin accés a aquest compte de Google Llibres. Aquests usuaris han de tenir un compte de Google. Obtén més informació sobre com gestionar usuaris addicionals.

Si el teu compte pertany a un tercer, pots consultar la informació sobre el proveïdor de serveis en aquesta pàgina. Si vols modificar la configuració, contacta amb nosaltres.