Ajustar la configuració del compte

Per accedir a la configuració del compte:
  1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Configuració del compte. La configuració del compte només està disponible per als usuaris amb accés administratiu.

Consells:

Informació del compte

Actualitza la informació de contacte. El país no es pot canviar.

Preferències de correu electrònic

Els usuaris poden triar si volen rebre diferents tipus de comunicacions per correu electrònic.

1. Al lloc web Centre per a partners, ves a Configuració del compte i, a continuació, Preferències de correu electrònic.
  2. Utilitza les categories següents per controlar quin tipus de correus electrònics vols rebre.
    Categoria Definició
    Anuncis* Rep anuncis importants sobre Google Play Llibres.
    Novetats i oportunitats Rep consells i informació sobre funcions i programes nous que beneficiïn els teus llibres.
    Alertes del catàleg* Rep notificacions quan els llibres o el teu compte requereixin atenció.
    Alertes tècniques* Rep notificacions sobre problemes tècnics, com ara els relacionats amb ONIX o les transferències de fitxers.
    Suggeriments Proporciona suggeriments periòdics a través d'enquestes i d'estudis de recerca per ajudar a millorar Google Play Llibres.
Consell: les preferències de correu electrònic són específiques de cada usuari. Si no estàs inclòs al compte, contacta amb l'administrador del compte o amb nosaltres. Obtén informació sobre com pots gestionar usuaris addicionals del Centre per a partners.

Preferències de correu electrònic per als pagaments

Categoria Definició
Pagaments*

Rep avisos sobre pagaments i problemes relacionats amb pagaments al compte.

Per donar-te d'alta o de baixa, afegeix la teva adreça electrònica al perfil de pagaments.

* Categories obligatòries. El compte ha de tenir com a mínim un usuari per rebre aquests avisos.

Els correus electrònics relacionats amb els pagaments s'enviaran a l'adreça electrònica especificada a la secció "Perfil de pagaments" del compte.

Per veure aquests correus electrònics:

1. Ves al perfil de pagaments.
  2. Fes clic a Edita i, a continuació, Configuració i, a continuació, Gestiona la configuració.
  3. A la part inferior, fes clic a Contactes de pagament i, a continuació, Afegeix un contacte nou.

Usuaris

Els usuaris amb accés administratiu poden afegir o suprimir usuaris del compte. Per afegir un usuari, ha de tenir l'adreça electrònica associada a un Compte de Google. Obtén més informació sobre com pots gestionar usuaris addicionals.

Idioma

Per canviar l'idioma de visualització, afegeix "?hl=[codi d'idioma]" al final de l'URL. Per exemple, https://play.google.com/books/publish?hl=ca.

Consell:

• Si l'URL conté "?": per afegir un codi de país o d'idioma, substitueix "?" amb "&".
  • Si l'URL conté "#": afegeix un codi de país o d'idioma abans de "#".
A la pàgina Catàleg de llibres, fes clic a Exporta els llibres per baixar un full de càlcul. Està disponible en l'idioma de visualització. Les metadades de cada llibre, com ara el títol i les descripcions, es mantenen en l'idioma original.