Ajustar la configuració del compte

Per accedir a la configuració del compte, pots iniciar la sessió al Centre per a partners a play.google.com/books/publish/ i fer clic a Configuració del compte al menú de l'esquerra. La configuració del compte només està disponible per a usuaris amb accés administratiu. El compte té diversos tipus d'opcions de configuració.

Si vols consultar la configuració predeterminada dels llibres, ves al Catàleg de llibres i gestiona les plantilles.
Per obtenir informació sobre com ajustar la configuració de pagament per a Google Play, consulta el nostre resum sobre la configuració de vendes i de pagament.

Informació del compte

Proporciona la informació de contacte del compte i mantén-la actualitzada, especialment el nom de contacte i l'adreça electrònica principals (l'adreça electrònica no necessàriament ha de ser la mateixa que es fa servir per iniciar la sessió al compte). No es pot canviar el país.

Preferències de correu electrònic

Els usuaris poden activar o desactivar la recepció de diferents tipus de comunicacions per correu electrònic segons les seves preferències. Un cop al Centre per a partners, ves a la pantalla Configuració del compte > Preferències de correu electrònic. Utilitza les categories següents per establir quins tipus de correus electrònics vols rebre.

Les preferències de correu electrònic són exclusives per a cada usuari. Si no estàs inclòs a la llista d'usuaris del compte, posa't en contacte amb l'administrador del compte perquè t'hi afegeixi com a usuari o contacta amb nosaltres.

Categoria Definició
Anuncis* Rep anuncis importants sobre Google Play Llibres.
Novetats i oportunitats Rep consells i informació sobre funcions i programes nous que beneficiïn els teus llibres.
Alertes del catàleg* Rep notificacions quan els llibres o el teu compte requereixin atenció.
Alertes tècniques* Rep notificacions sobre problemes tècnics (p. ex., relacionats amb el format ONIX o les transferències de fitxers).
Suggeriments Proporciona suggeriments periòdics a través d'enquestes i d'estudis de recerca per ajudar a millorar Google Play Llibres.

Preferències de correu electrònic per als pagaments

Categoria Definició
Pagaments*

Rep avisos sobre pagaments i problemes relacionats amb pagaments al compte.

Per activar o desactivar aquesta opció, afegeix la teva adreça electrònica al perfil de pagaments.

* Categories obligatòries. En cada compte ha d'haver-hi un usuari com a mínim que rebi aquests avisos.

Els correus electrònics relacionats amb els pagaments s'enviaran a la adreça electrònica inclosa a la secció "Perfil de pagaments" del compte. Per consultar aquests correus electrònics, ves a Perfil de pagaments > Edita > Configuració > Gestiona la configuració. Desplaça't fins a la part inferior, a la secció Contactes de pagaments, i selecciona l'opció "Afegeix un contacte nou".

Usuaris

Afegeix o elimina usuaris addicionals que tinguin accés a aquest compte de Google Llibres. Aquests usuaris han de tenir un Compte de Google. Obtén més informació sobre com gestionar usuaris addicionals.

Si el teu compte pertany a un tercer, pots consultar la informació sobre el proveïdor de serveis en aquesta pàgina. Si vols modificar la configuració, contacta amb nosaltres.