Stel rekeninginstellings op

Gaan só na jou rekeninginstellings:
  1. Meld aan by Vennootsentrum.
  2. Klik Rekeninginstellings op die linkerkieslys. Rekeninginstellings is net beskikbaar aan gebruikers met administratiewe toegang.

Wenke:

Rekeninginligting

Dateer jou kontakinligting op. Land kan nie verander word nie.

E-posvoorkeure

Gebruikers kan kies om verskillende soorte e-poskommunikasies te kry

1. Gaan na Rekeninginstellings en dan E-posvoorkeure op die Vennootsentrum-werf.
  2. Gebruik die volgende kategorieë om te beheer watter soort e-posse jy wil ontvang.
    Kategorie Definisie
    Aankondigings* Kry belangrike aankondigings oor Google Play Boeke.
    Kennisgewings en geleenthede Kry wenke en inligting oor nuwe programme en kenmerke wat jou boeke bevoordeel.
    Katalogusopletberigte* Kry kennisgewings wanneer boeke of jou rekening aandag moet kry.
    Tegniese opletberigte* Kry kennisgewings oor tegniese kwessies, soos ONIX en lêeroordragte.
    Terugvoer Verskaf van tyd tot tyd terugvoer deur opnames en navorsingstudies om te help om Google Play Boeke beter te maak.
Tip: Email preferences are user specific. If you’re not listed within the account, contact your account’s administrator or contact us. Learn how to manage additional Partner Center users.

E-posvoorkeure vir betalings

Kategorie Definisie
Betalings*

Ontvang kennisgewings oor betalings en betalingverwante kwessies binne die rekening.

Voeg jou e-posadres in die betalingsprofiel by om intekening te aanvaar of te weier.

*Verpligte kategorieë. Rekening moet minstens een gebruiker hê wat hierdie kennisgewings ontvang.

Betalingverwante e-posse sal gestuur word na die e-posadres wat in die “Betalingsprofiel”-afdeling van die rekening aangedui word.

Bekyk hierdie e-posse só:

1. Gaan na die betalingsprofiel.
  2. Klik Wysig en dan Instellings en dan Bestuur instellings.
  3. Klik aan die onderkant Betalingkontakte en dan Voeg ’n nuwe kontak by.

Gebruikers

Gebruikers met admintoegang kan gebruikers byvoeg of uit die rekening verwyder. Die e-posadres vir die gebruiker moet met ’n Google-rekening geassosieer word. Kom meer te wete oor hoe om bykomende gebruikers te bestuur.

• As jou rekening deur 'n derde party ondersteun word, kan jy op hierdie bladsy inligting oor jou diensverskaffer bekyk.
  • Kontak ons vir hulp met Google Boeke om hierdie instellings te verander.

Taal

Voeg ?hl=[language code] aan die einde van die URL by om die vertoontaal te verander. Byvoorbeeld, https://play.google.com/books/publish?hl=af.

Wenk:

• As jou URL "?" bevat: Vervang "?" met "&" om ’n land- of taalkode by te voeg.
  • As die URL "#" bevat: Voeg ’n land- of taalkode voor "#" by.
Klik Voer boeke uit om ’n sigblad op die Boekkatalogus-bladsy af te laai. Dit is in die vertoontaal beskikbaar. Metadata vir elke boek, soos titel en beskrywings, bly in die oorspronklike taal.