Maaluettelon muotoilu

Noudata näitä ohjeita, kun sinua pyydetään antamaan maaluettelo Yhteistyökumppanikeskuksessa tai laskentataulukossa:

• Anna yksittäiselle maalle sen kaksikirjaiminen ISO-tunnus.
  • Voit käyttää tiettyjä aluetunnuksia (esim. WORLD tai ECZ. ECZ-tunnusta ei voi käyttää Google-haun esikatselualueille).
  • Jos haluat sulkea tietyn maan alueen ulkopuolelle, lisää se alueen luetteloon ja aseta sen tunnuksen etuliitteeksi miinusmerkki (-). Yllä mainittuja aluetunnuksia (WORLD ja ECZ) ei voi käyttää alueiden poistamiseen.
  • Erottele kohteet toisistaan pilkulla.

Esimerkkejä:

CA Vain Kanada
CA,MX,US Pohjois-Amerikka (Kanada, Meksiko ja Yhdysvallat)
WORLD Kaikki maat
WORLD,-CA,-US Kaikki maat paitsi Kanada ja Yhdysvallat
ECZ Euroa maksuvälineenä käyttävät Manner-Euroopan maat (käytetään kirjojen hintoja ja myyntialueita määritettäessä)

Myyntialueet ja hinnat

• Jos sinulla on useita myyntialueita, tietyn maan suoraan mainitseva myyntialue asetetaan sellaisen myyntialueen edelle, joka sisältää alueen, johon kyseinen maa kuuluu. Esimerkiksi kumpikin alla olevista myyntialuejoukoista yhdistää Yhdistyneessä kuningaskunnassa myydyt kirjat toisena olevaan myyntialueeseen.

Esimerkki 1
    Myyntialue 1: WORLD,-GB
    Myyntialue 2: GB
    Esimerkki 2
    Myyntialue 1: WORLD
    Myyntialue 2: GB
  • Kun lisäät kirjojen hintoja valuuttamuunnoksen ollessa käytössä, muunnettuja hintoja käytetään vain myyntialueilla, joille ei ole määritetty hintoja paikallisessa valuutassa.

ISO-maatunnukset

Ohjekeskuksessa luetellaan ISO-maatunnukset maille, joissa Google Play Kirjat on käytettävissä.

Voit myös etsiä haluamasi maan ISO 3166-1 alpha-2 -tunnuslistasta.