Enviar informació fiscal per a les vendes de llibres a Google Play

És possible que algunes funcions descrites en aquesta pàgina no estiguin disponibles, ja que la venda de llibres a Google Play està limitada a determinats països.

Per poder rebre l'import corresponent a les vendes que facis des de Google Play Llibres en dòlars USD, has d'enviar la teva informació fiscal.

Per completar el formulari fiscal pertinent, inicia la sessió al Centre per a partners i segueix aquests passos:

1. Vés al Centre de pagaments.
  2. Fes clic a l'enllaç Edita que hi ha al costat d'un perfil de pagament.
  3. Al quadre Configuració, fes clic a Gestiona la configuració.
  4. A Perfil de pagaments, fes clic a la icona de llapis que hi ha al costat d'Informació fiscal dels Estats Units.
  5. Se't faran unes quantes preguntes per determinar quin formulari fiscal has d'enviar. Segueix la resta de passos per enviar el formulari adequat. Comprova que el teu nom coincideixi amb el teu número d'identificació de contribuent (TIN).

Has d'enviar la informació fiscal de cada perfil de pagament que rebi ingressos de vendes en dòlars dels EUA.

Google no ofereix assessorament fiscal ni traduccions de documents fiscals oficials dels EUA.

Procés de verificació del número d'identificació de contribuent (TIN)

Periòdicament, Google contrasta les dades fiscals de l'editor amb l'Agència Tributària (Internal Revenue Service, IRS) dels Estats Units. Durant aquestes revisions, l'IRS ens pot notificar que la informació fiscal del teu compte no és acurada o no està actualitzada. En aquest cas, aturarem els teus pagaments fins que no tornis a enviar la informació fiscal. És un procediment preventiu per evitar accions legals per part de l'IRS.

A continuació et mostrem alguns motius que poden provocar que la teva informació fiscal es marqui com a no acurada o no actualitzada:

• Falta el número d'identificació de contribuent (TIN) o el TIN indicat no és un número de nou xifres.
  • El TIN indicat no s'ha emès.
  • La combinació de TIN i de nom no coincideix amb els registres de l'IRS.
  • La sol·licitud de cerca de TIN no és vàlida.

Si el teu compte s'atura per un d'aquests motius, torna a enviar la informació fiscal per tornar-lo a activar. Els teus pagaments continuaran retinguts fins que no tornis a enviar la informació fiscal. Per obtenir més informació sobre la verificació del TIN, consulta el lloc web de l'IRS.