Kirjastoyhteistyön osana skannattujen kirjojen lisääminen yhteistyökumppaniohjelmaan

Jos omistat oikeudet Kirjastoyhteistyön osana skannattuun kirjaan, voit siirtää sen Yhteistyökumppaniohjelmaan. Tällöin käyttäjät voivat esikatsella osaa kirjan sivuista ja sinä voit lisätä omalle sivustollesi johtavan linkin. Lähetä siirtopyyntö tukitiimillemme.

Kuinka suuri osuus kirjastani on esikatseltavissa, jos lisään sen yhteistyökumppaniohjelmaan?
Jotta voisimme tarjota miellyttävän selauskokemuksen Google Kirjoissa, jokaisesta kirjasta on tällä hetkellä esikatseltavissa vähintään 20 %. Jos haluat, voit lisätä esikatseluun vaikka kirjan koko sisällön ja jopa tarjota siitä maksuttomia PDF-versioita.

Voinko saada PDF-tiedoston skannatusta kirjasta?
Emme voi tällä hetkellä jakaa yksittäisiä skannattuja tiedostoja. Jos kuitenkin lisäät kirjan yhteistyökumppaniohjelmaan sekä asetat sen kokonaan esikatseltavaksi ja ladattavaksi, voit itsekin ladata PDF-tiedoston käymällä kirjan sivulla Google Kirjoissa.

Voinko tehdä skannatusta tiedostosta Google Playssa myytävän e-kirjan?
Skannaamamme tiedostot eivät aina täytä Google Playn laatuvaatimuksia. Suosittelemme, että lähetät meille aidon digitaalisen tiedoston (PDF- tai ePub-muodossa) tai kirjasi painetun version.

Kuinka nopeasti kirja julkaistaan verkossa?
Kirja liitetään tilillesi viikon kuluessa. Google Kirjoihin se lisätään kahden viikon kuluessa tilille liittämisestä. Voit seurata kirjojesi tilaa tilisi Kirjaluettelo-sivulla. Jos kirjoja ei ole julkaistu verkossa tämän ajan kuluttua, ota meihin yhteyttä.

Voinko vaihtaa skannatun tiedoston tilalle parempilaatuisen?
Järjestelmämme teknisistä rajoitteista johtuen emme voi muokata tai korvata skannattuja tiedostoja. Jos voit toimittaa digitaalisen tiedoston tai painetun version myöhemmin, suosittelemme, että odotat siihen asti, että se on mahdollista. Kirjastoyhteistyön osana skannattu teos pysyy haettavissa Google Kirjoista lähettämäsi skannatun tiedoston ohella.

Voitteko skannata kirjani?
Jos haluat lisätä kirjasi esikatselun Google Kirjoihin, mutta sinulla ei ole painettua teosta emmekä ole vielä skannanneet kirjaa, voit pyytää meitä skannaamaan kirjan kumppanikirjastomme kautta. Jos kirja on saatavilla jossakin kumppanikirjastoistamme, selvitämme, onko se skannattavissa. Lähdekirjasto voi halutessaan ladata kopion skannatusta kirjasta. Tämä koskee kaikkia kirjoja, jotka Google skannaa osana Kirjastoyhteistyötä.

Teosten poistaminen Kirjastoyhteistyöstä

Jos haluat estää kirjasi skannaamisen osana Kirjastoyhteistyötä tai poistaa jo skannatun kirjan hausta, ota meihin yhteyttä. Tarvitsemme joitakin tietoja sinusta sekä luettelon kirjoista, jotka haluat poistaa Google Kirjojen hausta. Ellet ilmoita muuta, käytämme tietojasi vain kirjojen omistajuuden vahvistamiseen. Saat lisätietoja tietosuojakäytännöstämme.