Finalize an auto-narrated audiobook

2. Fouten verhelpen

Voordat je het audioboek publiceert, kun je de informatie nalopen op het tabblad Overzicht.

Verhelp eventuele fouten in de rood gemarkeerde gedeelten om het document te publiceren. Zorg dat het e-boek live in je boekencatalogus staat om de automatisch voorgelezen versie te publiceren.

Tip: Als dit het 1e audioboek is dat je wilt publiceren, voeg je in het Betalingscentrum eerst verkoopregio's voor audioboeken toe. Meer informatie over hoe je verkoopregio's toevoegt