Finalize an auto-narrated audiobook

2. Corregir errors

Abans de publicar l'audiollibre, pots revisar la informació a la pestanya "Resum".

Per publicar-lo, corregeix els errors de les seccions marcades en vermell. Has de tenir el llibre electrònic publicat al catàleg de llibres per publicar la versió amb narració automàtica.

Consell: per publicar el teu primer audiollibre, has d'afegir territoris de venda d'audiollibres al Centre de pagaments. Obtén informació sobre com pots afegir territoris de venda.