Appellér en afgørelse vedrørende din bog eller konto

Politikkerne for Google Play Bøger beskriver formålet med og den tilsigtede brug af vores produkter og tjenester. De hjælper Google Play Bøger med at skabe og opretholde et positivt, produktivt og inkluderende miljø for alle. Få flere oplysninger om indholdspolitikker for udgivere i Google Play Bøger.

Vi er altid på vagt og handler proaktivt for at forhindre misbrug og skade i vores produkter og tjenester. Når vi skal håndhæve vores politikker i stor skala, bruger vi en kombination af automatisk og menneskelig evaluering til at gennemgå indhold i Google Play Bøger. Vi fjerner indhold, som er i strid med vores politikker og er skadeligt for brugerne og det samlede økosystem i Google Play. For at opdage problematisk eller uautoriseret indhold og eskalere særligt komplekse sager til særligt uddannede eksperter anvender vi avanceret automatiseret teknologi.

Det betyder, at vi kan træffe foranstaltninger for at fjerne, suspendere, deaktivere eller på anden måde begrænse dit indhold eller din konto, hvis vi konstaterer, at den overtræder loven eller vores politikker.

Hvis du er uenig i vores handling, kan du muligvis anmode om, at vi gennemgår den afgørelse, vi har truffet med hensyn til dit indhold eller din konto. Dette kaldes nogle gange for en "appel".

Appeller kan være tilgængelige i følgende tilfælde:

• Boghandlinger: Hvis Google Play Bøger har fjernet eller på anden måde begrænset dit indhold.
  • Kontohandlinger: Hvis Google Play Bøger har afvist hele din konto eller suspenderet dig.

Hvis du er indholds- eller kontoejeren

Hvis der er blevet reageret på dit indhold eller din konto, bør du modtage en notifikation om typen af håndhævelse og årsagen til denne. Appeller er muligvis ikke tilgængelige i alle situationer. Den notifikation, du modtager, bør indeholde oplysninger om det næste, du kan gøre med hensyn til dit indhold eller din konto, herunder dine muligheder for at appellere.

Du har mulighed for at appellere vores beslutning vedrørende dit indhold eller din konto, hvis du mener, at håndhævelsen er sket ved en fejl. Hvis du vælger at appellere, skal du følge den proces, der er angivet i meddelelsen fra Google Play Bøger.

Appelbehandling

Hvis du beslutter at indsende en appel, bliver du bedt om at angive, hvad du vil appellere og hvorfor. Når det er relevant, kan du medtage relevante oplysninger, der angiver, hvorfor du appellerer, i i formularen til anmodning om appel i forbindelse med Google Play Bøger.

Vi opfordrer dig til at angive oplysninger, der understøtter din appel. Når vi har gennemgået din appel, giver vi dig besked om resultatet. Hvis vi er enige i din appel, træffer vi de nødvendige foranstaltninger for at omstøde vores tidligere beslutning.

Yderligere valgmuligheder, der kan være tilgængelige for dig

Hvis du er omfattet af EU's forordning om digitale tjenester (DSA, Digital Services Act), kan du muligvis også videresende din klage til et tvistbilæggelsesorgan. Få flere oplysninger om EU's forordning om digitale tjenester (DSA, Digital Services Act). Hvis du har juridiske spørgsmål eller gerne vil undersøge disse andre retsmidler, som du eventuelt har adgang til (herunder muligheden for at henvise sagen til en domstol), kan det være en god idé at tale med din egen advokat.

Relateret ressource