Apel·la contra una decisió sobre un llibre o un compte

Les polítiques de Google Play Llibres determinen la finalitat i l'ús previst dels nostres productes i serveis. Ajuden Google Play Llibres a crear i mantenir un entorn positiu, productiu i inclusiu per a tothom. Obtén informació sobre les polítiques de continguts per a editors de Google Play Llibres.

Per evitar usos abusius i danys als nostres productes i serveis, ens mantenim proactius i alerta. Per aplicar les nostres polítiques a gran escala, fem servir una combinació d'avaluació humana i automatitzada a fi de revisar el contingut de Google Play Llibres. Suprimim el contingut que infringeix les nostres polítiques i perjudica els usuaris i l'ecosistema general de Google Play. Per identificar contingut problemàtic o no autoritzat i escalar casos especialment complexos a experts amb formació especialitzada, confiem en la tecnologia automàtica avançada.

Això vol dir que podem prendre les mesures necessàries per suprimir, suspendre, desactivar o restringir el teu contingut o el teu compte si detectem que infringeixen la llei o les nostres polítiques.

Si no estàs d'acord amb la nostra acció, potser pots sol·licitar que revisem la decisió que hem pres sobre el teu contingut o el teu compte. De vegades, d'això se'n diu "apel·lació".

Les apel·lacions poden estar disponibles en les circumstàncies següents:

• Accions per a llibres: si Google Play Llibres ha suprimit o restringit el teu contingut.
  • Accions del compte: si Google Play Llibres ha rebutjat tot el compte o t'ha suspès.

Si ets el propietari del contingut o del compte

Si s'ha dut a terme alguna acció contra el teu contingut o el teu compte, hauries de rebre una notificació sobre el tipus de mesura d'aplicació i els motius d'aquesta mesura. És possible que les apel·lacions no estiguin disponibles en totes les circumstàncies. La notificació que rebis ha d'incloure informació sobre els passos següents que pots seguir en relació amb el contingut o el compte, incloses les opcions d'apel·lació.

Tens l'opció d'apel·lar contra la nostra decisió sobre el contingut o el compte si creus que la mesura d'aplicació ha estat un error. Si decideixes apel·lar-hi, has de seguir el procés que s'indica a la comunicació de Google Play Llibres.

Procés d'apel·lació

Si decideixes enviar una apel·lació, et demanarem que identifiquis contra què vols apel·lar i per què. Si escau, tindràs l'oportunitat d'incloure-hi informació rellevant que indiqui per què envies una apel·lació mitjançant el formulari de sol·licitud d'apel·lació de Google Play Llibres.

Et recomanem que proporcionis informació per recolzar la teva apel·lació. Un cop hàgim revisat l'apel·lació, t'informarem del resultat. Si estem d'acord amb l'apel·lació, prendrem les mesures necessàries per revocar la nostra decisió anterior.

Opcions addicionals que poden estar disponibles

Si estàs subjecte a la Llei de serveis digitals (DSA) de la Unió Europea, és possible que tinguis disponible l'opció de derivar la reclamació a un òrgan certificat de resolució extrajudicial de litigis. Obtén més informació sobre la DSA de la Unió Europea. Si tens preguntes legals o vols analitzar altres recursos que tinguis disponibles, inclosa l'opció de derivar aquest assumpte a un tribunal, et recomanem que parlis amb el teu advocat.

Recurs relacionat