Appelleer teen ’n besluit oor jou boek of rekening

Google Play Boeke se beleide verwoord die doel en bedoelde gebruik van ons produkte en dienste. Hulle help Google Play Boeke om ’n positiewe, produktiewe en inklusiewe omgewing vir almal te skep en te onderhou. Kom meer te wete oor Google Play Boeke se uitgewerinhoudbeleide.

Ons bly proaktief en waaksaam om misbruik van en skade aan ons produkte en dienste te voorkom. Ons gebruik ’n kombinasie van evaluering deur mense en geoutomatiseerde evaluering om inhoud in Google Play Boeke na te gaan sodat ons ons beleide op skaal kan toepas. Ons verwyder inhoud wat ons beleide oortree en wat skadelik vir gebruikers en die algehele Google Play-stelsel is. Ons maak staat op gevorderde tegnologie om problematiese of ongemagtigde inhoud te identifiseer en besonder gekompliseerde gevalle na spesiaal opgeleide kenners te eskaleer.

Dit kan beteken dat ons dalk sal optree om jou inhoud of rekening te verwyder, op te skort, te deaktiveer of andersins te beperk as ons bevind dat dit die wet of ons beleide oortree.

As jy nie met ons optrede saamstem nie, kan jy dalk versoek dat ons die besluit wat ons oor jou inhoud of jou rekening geneem het, nagaan. Daar word soms hierna verwys as ’n “appèl”.

Die opsie om te appelleer kan dalk onder die volgende omstandighede beskikbaar wees:

• Boekoptrede: As Google Play Boeke jou inhoud verwyder het of andersins beperk het.
  • Rekeningoptrede: As Google Play Boeke jou hele rekening afgekeur het of dit opgeskort het.

As jy die inhoud- of rekeningeienaar is

As daar teen jou inhoud of rekening opgetree is, behoort jy ’n kennisgewing oor die soort toepassing en die rede vir die toepassingoptrede te kry. Die opsie om te appelleer sal dalk nie in alle omstandighede beskikbaar wees nie. Die kennisgewing wat jy ontvang, behoort inligting te bevat oor die volgende stappe wat jy kan doen wat betref jou inhoud of rekening, insluitend jou appèlopsies.

Jy het die opsie om teen ons besluit oor jou inhoud of rekening te appelleer as jy glo dat die toepassing ’n fout was. As jy kies om te appelleer, moet jy die proses volg wat in die kommunikasie van Google Play Boeke af verskaf is.

Appèlproses

As jy besluit om ’n appèl in te dien, sal ons jou vra om te identifiseer waarteen jy wil appelleer en hoekom. Jy sal, waar gepas, die geleentheid hê om tersaaklike inligting op Google Play Boeke se appèlversoekvorm in te sluit wat aandui hoekom jy appelleer.

Ons moedig jou aan om inligting te verskaf om jou appèl te ondersteun. Sodra ons jou appèl nagegaan het, sal ons die uitkoms aan jou kommunikeer. As ons met jou appèl saamstem, sal ons die gepaste optrede neem om ons vorige besluit om te keer.

Bykomende opsies wat dalk vir jou beskikbaar sal wees

As jy deur die Europese Unie se Wet op Digitale Dienste (WDD) gedek word, kan die opsie om jou klagte na ’n gesertifiseerde liggaam vir skikkings buite die hof te verwys, dalk ook vir jou beskikbaar wees. Kom meer te wete oor die Europese Unie se WDD. Jy moet dalk jou eie prokureur kontak as jy regsvrae het of ander regshulp wil ondersoek wat dalk vir jou beskikbaar is, onder meer die opsie om hierdie saak na ’n hof te verwys.

Verwante hulpbron