Tilby rabatt til brukere som abonnerer på serien din

Du kan tilby brukere som abonnerer på serien din, rabatt på fremtidige bøker i serien. Når den neste boken lanseres, får de automatisk kjøpe den til den rabatterte prisen.

Viktig:

• Enkelte funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i landet du bor i.
  • Lærebøker er ikke kvalifisert for serieabonnementer.
  • Rabatter gis foreløpig bare til publisister i disse landene:
    • Australia
    • Canada
    • Japan
    • New Zealand
    • Sør-Afrika
    • Storbritannia
    • USA
  • For å kunne opprette rabatter på serieabonnementer må du ha hatt mer enn USD 10 000 i samlet serieinntekt de siste tre årene.

Kvalifisering for rabatt på serieabonnementer

For at en serie skal være kvalifisert for abonnementsrabatt, må den innfri disse kriteriene:

• Serien må være publisert på Google Play.
    • Bøkene i serien må ha fullstendige metadata.
    • Serier som ikke har alle utgaver, eller som har bøker som er oppført med «Krever handling», er ikke kvalifisert.
  • Gjennomsnittsprisen for bøkene i serien kan ikke være høyere enn USD 20.
  • Serien må være aktuell.
    • Den nyeste boken eller den nyeste utgaven av tegneserien kan ikke være utgitt for mer enn to år siden.
  • Det kan ikke være mye mer tid siden den nyeste utgivelsen av boken enn det var mellom de andre utgivelsene i serien, eller det må være mulig å forhåndsbestille serien.
  • Serien må inneholde minst to bøker.
Tips: Bøker må være med i en serie for å være kvalifisert for serieabonnementer. Finn ut mer om serier

Opprett og administrer rabatter for serieabonnementer

Opprett en ny rabatt for serieabonnementer
  1. I partnersenteret klikker du på Kampanjer.
  2. Klikk på Velg kampanjetype and then > Serieabonnementer.
  3. Skriv inn kampanjedetaljene:
    • kampanjenavnet (som bare er synlig for deg)
    • startdatoen (en hvilken som helst dato mellom dagens dato og ett år frem i tid)
    • en sluttdato (valgfritt)
  4. Du kan finne en tilgjengelig serie ved å klikke på boksen for rullegardinmenyen i «Bokserier»-delen.

5. Velg serien på rullegardinmenyen under «Kvalifiserte serier».

• Du kan velge én eller flere serier. Hvis du velger flere serier, gjelder den samme rabattprosenten for alle seriene du har valgt.
    • Klikk på høyrepilen pil høyre for å se mer informasjon om serien.
    • Når du har valgt en serie, kan du sjekke
      • antallet bøker i serien
      • boktypen
      • språket boken er skrevet på
      • tilgjengeligheten i ulike land
  6. Hvis du ikke finner serien, kan du gjennomgå listen over serier som ikke er kvalifisert.

7. Klikk på Land-nedoverpilen for å velge landene du vil at rabatten på serieabonnementer skal gjelde for.

8. Hvis du oppretter en rabatt på serieabonnementer som omfatter flere serier, kan du velge et hvilket som helst land der én av seriene selges. Rabatten er imidlertid bare tilgjengelig for brukere i land der de aktuelle seriene selges.

• Eksempel på et tilbud med flere serier:
    • Land der serie A er tilgjengelig: US, UK, DE og FR
    • Land der serie B er tilgjengelig: DE, FR og ES
    • Land valgt for pakken med flere serier: US, UK, DE, FR og ES
    • Tilbudets synlighet:
      • DE og FR: Begge seriene er tilgjengelige.
      • US og UK: Bare serie A er tilgjengelig.
      • ES: Bare serie B er tilgjengelig.
    • Hvis du velger over 100 serier, kan du bare velge ett land. Hvis du velger færre enn 100 serier, kan du velge alle kvalifiserte land.
  9. Klikk på nedoverpilen i «Rabatter»-delen for å velge rabattprosenten du vil bruke for abonnementstilbudet.
Sjekk rabatten din for serieabonnementer
  1. I partnersenteret klikker du på Kampanjer.
  2. Klikk på Serieabonnementer-fanen øverst.
  3. Velg abonnementskampanjen du vil gjennomgå.
  4. I kampanjen du har valgt, kan du se
    • rabattprosenten
    • et regneark med transaksjonene i kampanjen din
Slik finner du salg av serieabonnementer:
  1. Klikk på Statistikk og rapporter-fanen i partnersenteret.
  2. Klikk på Transaksjonsrapport.
Sett kampanjer for serieabonnementer på pause eller gjenoppta dem

Slik setter du kampanjer på pause:

1. I partnersenteret klikker du på Kampanjer.
  2. Klikk på Serieabonnementer-fanen øverst.
  3. Velg kampanjen du vil sette på pause.
  4. Klikk på Endre kampanjenand then > Sett på pause.

Slik gjenopptar du kampanjer:

1. I partnersenteret klikker du på Kampanjer.
  2. Klikk på Serieabonnementer-fanen øverst.
  3. Velg kampanjen du vil gjenoppta.
  4. Klikk på Endre kampanjenand then > Gjenoppta.