Oferir un descompte als usuaris que se subscriguin a les teves sèries

Pots oferir als usuaris un preu amb descompte en títols futurs quan se subscriguin a la sèrie. Quan el títol següent es publiqui, el compraran automàticament al preu amb descompte.

​Important:

• És possible que algunes funcions no estiguin disponibles al teu país.
  • Els llibres de text no són aptes per a les subscripcions a sèries.
  • Actualment, els descomptes estan limitats als editors dels països següents:
    • Austràlia
    • Canadà
    • Japó
    • Nova Zelanda
    • República de Sud-àfrica
    • Regne Unit
    • Estats Units
  • A fi de crear descomptes per subscripcions a sèries, has d'haver obtingut uns ingressos totals de sèries superiors a 10.000 USD durant els tres darrers anys.

Requisits del descompte per subscripció a sèries

Perquè una sèrie sigui apta per obtenir un descompte per subscripció, ha de complir aquests criteris:

• La sèrie ha d'estar publicada a Google Play.
    • Els llibres de la sèrie han de tenir metadades completes.
    • Les sèries que no continguin totes les edicions o amb llibres marcats com a "Requereix una acció" no són aptes.
  • El preu mitjà d'un títol de la sèrie ha de ser inferior a 20 USD.
  • La sèrie ha de ser actual.
    • El llibre o, en el cas dels còmics, l'edició més recent s'ha d'haver publicat fa menys de dos anys.
  • El temps transcorregut des del darrer llançament no ha de superar significativament el temps transcorregut entre altres llançaments de la sèrie, o bé la sèrie ha de tenir l'opció de reserva disponible.
  • La sèrie ha de tenir com a mínim dos llibres.
Consell: perquè els llibres siguin aptes per a les subscripcions a sèries, han d'estar inclosos en una sèrie. Obtén més informació sobre les sèries.

Crear i gestionar descomptes per subscripcions a sèries

Iniciar un nou descompte per la subscripció a una sèrie
  1. Al Centre per a partners, fes clic a Promocions.
  2. Fes clic a Selecciona el tipus de promoció and then Subscripcions a sèries.
  3. Introdueix els detalls de la promoció:
    • El nom de la promoció, que només tu podràs veure.
    • La data d’inici. Pots definir qualsevol data des d'avui fins d'aquí a un any.
    • Una data de finalització opcional.
  4. Per trobar una sèrie disponible, a la secció "Sèries de llibres", fes clic a la casella per obrir un menú desplegable.

5. Al menú desplegable que hi ha a "Sèries aptes", selecciona la sèrie.

• Pots seleccionar una o diverses sèries. Si en selecciones més d'una, s'aplica el mateix percentatge de descompte a totes.
    • Per obtenir més informació sobre la sèrie, fes clic a la fletxa dreta fletxa cap a la dreta.
    • Després de seleccionar una sèrie, pots consultar el següent:
      • Nombre de llibres de la sèrie
      • Tipus de llibre
      • Idioma dels llibres
      • Disponibilitat per països
  6. Si no trobes la sèrie, revisa la llista "Sèries no aptes".

7. A fi de seleccionar els països als quals vols aplicar l'oferta per subscripció a sèries, fes clic a la fletxa avall Països.

8. Si crees una oferta de descompte per subscripció a sèries que inclogui diverses sèries, pots seleccionar qualsevol país en què una d’aquestes sèries estigui a la venda. Tanmateix, l'oferta de descompte només estarà disponible per als usuaris dels països en què la sèrie estigui a la venda.

• Exemple d'una oferta amb diverses sèries.
    • Països en què està disponible la sèrie A: Alemanya, Estats Units, França i Regne Unit.
    • Països en què està disponible la sèrie B: Alemanya, Espanya i França.
    • Països seleccionats per al paquet de diverses sèries: Alemanya, Espanya, Estats Units, França i Regne Unit.
    • Visibilitat de l'oferta:
      • Alemanya i França: totes dues sèries estan disponibles.
      • Estats Units i Regne Unit: només hi ha disponible la sèrie A.
      • Espanya: només hi ha disponible la sèrie B.
    • Si selecciones més de 100 sèries, només pots seleccionar un país. Si selecciones menys de 100 sèries, pots seleccionar tots els països aptes.
  9. Per seleccionar el percentatge de descompte que vols aplicar a l'oferta per subscripció, fes clic a la fletxa avall de la secció "Descomptes".
Revisar el descompte per la subscripció a una sèrie
  1. Al Centre per a partners, fes clic a Promocions.
  2. A la part superior, fes clic a la pestanya Subscripcions a sèries.
  3. Selecciona la campanya de subscripció que vulguis revisar.
  4. A la campanya seleccionada pots trobar:
    • El percentatge de descompte.
    • Un full de càlcul de les transaccions de la campanya.
Per cercar les vendes de subscripció a sèries:
  1. Al Centre per a partners, fes clic a la pestanya Analítica i informes.
  2. Fes clic a Informe de transaccions.
Posar en pausa o reprendre les campanyes de subscripció a sèries

Per posar en pausa una campanya:

1. Al Centre per a partners, fes clic a Promocions.
  2. A la part superior, fes clic a la pestanya Subscripcions a sèries.
  3. Selecciona la promoció que vols posar en pausa.
  4. Fes clic a Edita la promoció and then Posa en pausa.

Per reprendre una campanya:

1. Al Centre per a partners, fes clic a Promocions.
  2. A la part superior, fes clic a la pestanya Subscripcions a sèries.
  3. Selecciona la promoció que vols reprendre.
  4. Fes clic a Edita la promoció and then Reprèn.