Kirjojen myyminen Google Playssa

Tärkeää: Google Playn yhteistyökumppanit voivat myydä e-kirjoja tietyillä alueilla. Täällä mainitut ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikilla alueilla. Tällä hetkellä vain tietyt kumppanit voivat myydä äänikirjoja Playssa. Google ei tällä hetkellä hyväksy uusia äänikirjakumppaneita. Tarkista muutokset myöhemmin täältä.

Julkaisijoiden ja kirjailijoiden kannalta

Sinä toimitat kirjatiedostot

Jos haluat lähettää kirjoja palveluun, liity Google-kirjojen yhteistyökumppaniohjelmaan. Hyväksymme tiedostoja PDF- ja EPUB-muodossa. Jos lähetät molemmat versiot, lukijat voivat valita joko PDF-tiedoston alkuperäisen asettelun tai ePub-tiedoston sovitetun tekstitilan.

Sinä määrität kirja-asetukset

Voit hallita kirjojasi ja niiden myyntiasetuksia Google Play Kirjojen Yhteistyökumppanikeskuksessa. Määritä maat, joissa haluat myydä kirjojasi, ota halutessasi DRM-suojaus käyttöön ja anna kirjoille ovh-hinnat. Google voi asettaa kirjoille haluamansa hinnat, paitsi tilanteissa, joissa Google toimii edustajanasi tai joudumme käyttämään julkaisijan määrittämää hintaa. Jaamme kuitenkin tuotot kanssasi antamasi ovh-hinnan perusteella.

Google huolehtii hostauksesta, myynnistä ja jakelusta

Kirjasi ovat myynnissä Google Playssa. Se on digitaalisen sisällön kansainvälinen jakelupaikka, jota voi käyttää useilla eri alustoilla. Osa kirjojesi sisällöstä on esikatseltavissa Google Kirjojen kautta, aivan kuten perinteisessä kirjakaupassa teoksia voi selata ennen ostopäätöstä. Voit ladata palvelusta yksityiskohtaisia esikatselu- ja myyntiraportteja, ja saat suurimman osan kirjamyyntisi tuotosta.

Tästä muistilistasta saat lisätietoja siitä, miten voit lisätä kirjan myytäväksi Google Playhin.

Saamasi edut

Hakupalveluiden asiantuntijoina tuomme kirjasi entistä suuremman yleisön saataville ja tarjoamme helpon tavan hallita sisältöäsi. Haluamme tehdä lukemisesta mahdollista missä ja milloin tahansa, mikä vetoaa moniin lukijoihin. Voimme tarjota kirjasi maailmanlaajuiselle yleisölle, koska toimimme kansainvälisesti – ja pyrimme laajentamaan palvelun saatavuutta mahdollisimman nopeasti.

Koska Google ei vaadi yksinoikeutta kirjojesi digitaalisten versioiden myymiseen, voit myydä kirjojasi sekä Google Playssa että muiden jälleenmyyjien kautta. Kirjojen myyminen Google Playssa ei maksa mitään. Saat suurimman osan jokaisen myydyn kirjan tuotosta, ja tuotto-osuutesi perustuu aina määrittämääsi ovh-hintaan.

Suhtaudumme vakavasti myös sisältösi suojaamiseen. Lisätietoja

Kirjan ostaminen

Käyttäjät löytävät kirjasi selaamalla Google Play Kauppaa tai seuraamalla Google Kirjojen esikatselussa näytettävää linkkiä. Kun he ostavat kirjasi, he voivat aloittaa sen lukemisen selaimessaan tai käyttää Google Play Kirjat ‑sovellusta ja lukea missä tahansa. Ostajat voivat myös siirtää kirjan tuetulle lukulaitteelle. Lisätietoja Google Play Kirjojen lukukokemuksesta.