Kirjojen myyminen Google Playssa

Jotkin tällä sivustolla kuvaillut kohteet eivät ehkä ole saatavilla, sillä kirjojen myyminen Google Playssa on rajoitettu tiettyihin maihin.

Julkaisijoiden ja tekijöiden kannalta

Sinä toimitat kirjatiedostot

Liity Google Kirjojen yhteistyökumppaniohjelmaan, jos haluat lähettää kirjoja palveluun. Hyväksymme tiedostoja PDF- ja EPUB-muodossa. Jos lähetät molemmat versiot, lukijat voivat valita joko PDF-tiedoston alkuperäisen asettelun tai ePub-tiedoston sovitetun tekstitilan.

Sinä määrität kirja-asetukset

Voit hallita kirjojasi ja niiden myyntiasetuksia Google Play Kirjojen Yhteistyökumppanikeskuksessa. Määritä maat, joissa haluat myydä kirjojasi, ota halutessasi DRM-suojaus käyttöön ja anna kirjoille ovh-hinnat. Google voi asettaa kirjoille haluamansa hinnat, paitsi tilanteissa, joissa Google toimii edustajanasi tai joudumme käyttämään julkaisijan määrittämää hintaa. Jaamme kuitenkin tuotot kanssasi antamasi ovh-hinnan perusteella.

Google huolehtii verkkopalvelusta, myynnistä ja jakelusta

Kirjasi ovat myynnissä Google Playssa. Se on digitaalisen sisällön kansainvälinen jakelupaikka, jota voi käyttää useissa eri käyttöympäristöissä. Osa kirjojesi sisällöstä on esikatseltavissa Google Kirjojen kautta, aivan kuten perinteisessä kirjakaupassa teoksia voi selata ennen ostopäätöstä. Voit ladata palvelusta yksityiskohtaisia esikatselu- ja myyntiraportteja ja saat suurimman osan kirjamyyntisi tuotosta.

Tästä muistilistasta saat lisätietoja siitä, miten voit lisätä kirjan myytäväksi Google Playhin.

Saamasi edut

Hakupalveluiden asiantuntijoina tuomme kirjasi entistä suuremman yleisön saataville ja tarjoamme helpon tavan hallita sisältöäsi. Haluamme tehdä lukemisesta mahdollista missä ja milloin tahansa, mikä vetoaa moniin lukijoihin. Voimme tarjota kirjasi maailmanlaajuiselle yleisölle, koska toimimme kansainvälisesti – ja pyrimme laajentamaan palvelun saatavuutta mahdollisimman nopeasti.

Koska Google ei vaadi yksinoikeutta kirjojesi digitaalisten versioiden myymiseen, voit myydä kirjojasi sekä Google Playssa että muiden jälleenmyyjien kautta. Kirjojen myyminen Google Playssa ei maksa mitään. Saat suurimman osan jokaisen myydyn kirjan tuotosta, ja tuotto-osuutesi perustuu aina määrittämääsi ovh-hintaan.

Suhtaudumme vakavasti myös sisältösi suojaamiseen. Lisätietoja

Kirjan ostaminen

Käyttäjät löytävät kirjasi selaamalla Google Play Kauppaa tai seuraamalla Google Kirjojen esikatselussa näytettävää linkkiä. Kun käyttäjä ostaa kirjasi, hän pääsee heti lukemaan sitä joko verkkoselaimessa tai Google Play Kirjat -sovelluksessa. Kirjan voi myös siirtää tuettuun e-kirjojen lukulaitteeseen. Lisätietoja Google Play Kirjojen lukukokemuksesta

Uusien kustantajien rekisteröityminen Google Play Kirjojen kumppanikeskukseen on väliaikaisesti poistettu käytöstä.