Kirjojen myyminen Google Playssa

Tarjoamme käyttäjäkunnan ja helpon tavan muokata sisältöä. Voit myydä kirjaa sekä Google Playssa että muiden jälleenmyyjien kautta. Kirjojen myyminen Google Playssa ei maksa mitään. Saat suurimman osan jokaisen myydyn kirjan tuotosta, ja tuotto-osuutesi perustuu aina valitsemaasi ovh-hintaan.

Lue lisää sisältömme turvallisuudesta.

Tärkeää: Google Playn yhteistyökumppanit voivat myydä e-kirjoja tietyissä maissa tai tietyillä alueilla. Nämä ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikkialla. Tällä hetkellä vain tietyt yhteistyökumppanit voivat myydä äänikirjoja Playssa.

Myynti julkaisijoiden ja kirjailijoiden kannalta

Sinä toimitat kirjatiedostot

Jos haluat lähettää kirjoja palveluun, liity Google-kirjojen yhteistyökumppaniohjelmaan. Hyväksymme tiedostoja PDF-  tai EPUB-muodossa. Jos lähetät molemmat versiot, lukijat voivat valita joko PDF-tiedoston alkuperäisen asettelun tai EPUB-tiedoston tekstin.

Sinä valitset kirja-asetukset

Voit hallita kirjojasi ja niiden myyntiasetuksia Google Play Kirjojen Yhteistyökumppanikeskuksessa. Valitse maat, joissa haluat myydä kirjoja, ota halutessasi digitaalinen käyttöoikeuksien hallinta (DRM) käyttöön ja valitse kirjoille ovh-hinnat. Google voi asettaa kirjoille haluamansa hinnat, paitsi tilanteissa, joissa Google toimii edustajanasi tai joudumme käyttämään julkaisijan valitsemaa hintaa. Jaamme kuitenkin tuotot kanssasi valitsemasi ovh-hinnan perusteella.

Google huolehtii hostauksesta, myynnistä ja jakelusta

Kirjasi ovat myynnissä Google Playssa. Se on digitaalisen sisällön kansainvälinen jakelupaikka, jota voi käyttää useilla eri alustoilla. Rajoitettu osa kirjasta on esikatseltavissa Google Kirjoissa. Voit ladata yksityiskohtaisia esikatselu- ja myyntiraportteja, ja saat suurimman osan jokaisen myynnin tuloista.

Vinkki: Tästä muistilistasta saat lisätietoa siitä, miten voit lisätä kirjan myytäväksi Google Playhin.

Kirjan ostaminen

Lukijat löytävät kirjan selaamalla Google Play Kauppaa tai seuraamalla linkkiä, joka näkyy Google Kirjoissa kirjan esikatselussa. He voivat lukea ostamaansa kirjaa selaimessaan tai käyttää Google Play Kirjat ‐sovellusta. Lukijat voivat myös siirtää kirjan tuettuihin lukulaitteisiin. Lue lisää Google Play Kirjojen lukukokemuksesta.