Gå gjennom statistikk i partnersenteret

I partnersenteret finner du statistikk om kontoen din samt salgene og inntektene dine.
Google Play-partnere kan selge e-bøker i bestemte land/regioner. Funksjonene som er beskrevet her, er ikke tilgjengelige overalt. Salg av lydbøker på Play er for øyeblikket begrenset til utvalgte partnere. Google tar ikke inn nye lydbokpartnere akkurat nå, men dette kan endres. Kom tilbake senere for å se oppdateringer.

Finn statistikk

1. Logg på partnersenteret.
  2. Klikk på Statistikk til venstre.
  3. Juster filtrene øverst.

I partnersenteret kan du se følgende:

Rapport om totalt antall salg

• Du kan se inntekter eller enheter
  • Du kan inkludere eller ekskludere gratisenheter
  • Du kan filtrere for å bare vise de mest populære titlene
  • Du kan se informasjon som stolpediagrammer eller linjediagrammer

De mest populære titlene

• Se opptil 25 titler
  • Du kan sortere dem etter inntekter eller enheter
  • Du kan se trender fra periode til periode for hver tittel

Gjennomsnittlig salgspris

• Den konstante linjen viser den gjennomsnittlige salgsprisen i en valgt tidsperiode
  • Linjen på vei opp viser den gjennomsnittlige salgsprisen etter dag eller uke

Mest populære steder

• Du kan se opptil 25 steder
  • Du kan sortere dem etter inntekter eller enheter
  • Du kan se trender fra periode til periode for hver tittel
  • Du kan se et sektordiagram som viser inntekter eller enheter