Analytiikan tarkistaminen Yhteistyökumppanikeskuksesta

Yhteistyökumppanikeskuksesta löydät tietoja tilistäsi, myynnistäsi ja tuloistasi.
Google Play ‑kumppanit voivat myydä e-kirjoja tietyissä maissa tai tietyillä alueilla. Täällä kuvatut ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikkialla. Äänikirjojen myynti Playssa on tällä hetkellä rajoitettu valittuihin kumppaneihin. Vaikka Google ei tällä hetkellä hyväksy uusien äänikirjakumppaneiden hakemuksia, tilanne voi muuttua. Tarkista tilanne myöhemmin.

Analytiikan löytäminen

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen.
  2. Valitse vasemmalta Analytiikka.
  3. Muokkaa suodattimia yläreunasta.

Yhteistyökumppanikeskuksessa voit nähdä nämä tiedot:

Kokonaismyyntiraportti

• Näyttää tulot tai kappaleet
  • Maksuttomat kappaleet voidaan laskea mukaan tai jättää pois
  • Suodattimen avulla voidaan valita näkyville vain suosituimmat teokset
  • Saatavilla pylväsdiagrammina tai viivakaaviona

Suosituimmat teokset

• Sisältää enintään 25 teosta
  • Voidaan lajitella tulojen tai kappaleiden mukaan
  • Näyttää kunkin teoksen kehityksen eri ajanjaksoilla

Keskimääräinen myyntihinta

• Jatkuva viiva kuvaa keskimääräistä myyntihintaa valitulla ajanjaksolla
  • Trendiviiva kuvaa keskimääräistä myyntihintaa päivän tai viikon mukaan

Suosituimmat alueet

• Sisältää enintään 25 sijaintia
  • Voidaan lajitella tulojen tai kappaleiden mukaan
  • Näyttää kunkin teoksen kehityksen eri ajanjaksoilla
  • Näyttää ympyräkaavion tuloista tai kappaleista