Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Legg til, organiser eller del bøker

Du kan samle bøker og tidsskrifter i et personlig bibliotek i Google Bøker.

Legg til bøker i biblioteket ditt

1. Gå til Google Bøker.
  2. Klikk på Mitt bibliotek.
  3. Velg en bokhylle, for eksempel «Favoritter» eller «Leser nå».
  4. Klikk på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Legg til med ISBN eller ISSN.
  5. Skriv inn ISBN- eller ISSN-numrene til bøkene eller tidsskriftene du vil legge til.
  6. Klikk på Legg til bøker.

Legg til en bok du allerede ser på

1. Øverst på skjermen holder du markøren over Legg til i biblioteket mitt.
  2. Klikk på en bokhylle.

Fjern bøker fra biblioteket ditt

1. Gå til Google Bøker.
  2. Klikk på Mitt bibliotek.
  3. Klikk på bokhylletittelen der boken er.
  4. Klikk på Fjern under boken eller tidsskriftet du vil fjerne.
  5. Bekreft avgjørelsen.

Organiser bøkene dine i bokhyller

Du kan ha forskjellige bokhyller i biblioteket ditt. Noen bokhyller er allerede opprettet, men du kan legge til flere.

Opprett bokhyller
  1. Gå til Google Bøker.
  2. Øverst til høyre klikker du på Logg på.
  3. Klikk på Mitt bibliotek.
  4. Klikk på Ny hylle til venstre.
  5. Skriv inn et navn.
  6. Valgfritt: Hvis du ikke vil at andre skal kunne se denne bokhyllen, velger du Gjør privat.
  7. Klikk på Opprett en bokhylle.
Slett bokhyller

Du kan slette bokhyller du har opprettet. Når du sletter bokhyller, sletter du eventuelle bøker, etiketter og notater i dem.

1. Gå til Google Bøker.
  2. Øverst til høyre klikker du på Logg på.
  3. Klikk på Mitt bibliotek.
  4. Velg en bokhylle du vil slette.
  5. Klikk på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Slett bokhyllen.
  6. Bekreft avgjørelsen.

Del bøker i biblioteket ditt

Du kan gjøre bokhyllene i biblioteket ditt offentlige, slik at andre kan se dem.

1. Gå til Google Bøker.
  2. Øverst til høyre klikker du på Logg på.
  3. Klikk på Mitt bibliotek.
  4. Hvis du ser «Google-profilen din er ikke knyttet til Google Bøker» til venstre, klikker du på Vis profilen ved siden av de offentlige bøkene mine.
  5. Til venstre klikker du på en bokhylle.
  6. Klikk på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Endre egenskaper.
  7. Klikk på Gjør offentlig ved siden av «Synlighet».
  8. Klikk på Lagre.