Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Afegir, organitzar o compartir llibres

Podeu recopilar llibres i revistes en una biblioteca personal a Google Llibres.

Afegir llibres a la biblioteca

1. Aneu a Google Llibres.
  2. Feu clic a La meva biblioteca.
  3. Trieu una prestatgeria, com ara "Preferits" o "Lectures actuals".
  4. Feu clic a Configuració Configuració i després Afegeix per ISBN o ISSN.
  5. Introduïu els ISBN o els ISSN dels llibres o de les revistes que vulgueu afegir.
  6. Feu clic a Afegeix llibres.

Afegir un llibre que ja esteu consultant

1. A la part superior de la pantalla, passeu el cursor per sobre d'Afegeix a la meva biblioteca.
  2. Feu clic en una prestatgeria.

Suprimir llibres de la biblioteca

1. Aneu a Google Llibres.
  2. Feu clic a La meva biblioteca.
  3. Feu clic al títol de la prestatgeria on es troba el llibre.
  4. Sota del llibre o de la revista que vulgueu suprimir, feu clic a Suprimeix.
  5. Confirmeu la vostra decisió.

Organitzar els llibres en prestatgeries

Podeu tenir diferents prestatgeries a la biblioteca. Algunes prestatgeries ja estan creades, però en podeu afegir més.

Crear una prestatgeria
  1. Aneu a Google Llibres.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Inicia la sessió.
  3. Feu clic a La meva biblioteca.
  4. A l'esquerra, feu clic a Prestatge nou.
  5. Escriviu un nom.
  6. Opcional: si no voleu que altres persones vegin aquesta prestatgeria, seleccioneu Fes-la privada.
  7. Feu clic a Crea una prestatgeria.
Suprimir una prestatgeria

Podeu suprimir les prestatgeries que heu creat. En suprimir una prestatgeria, se suprimeixen tots els llibres, les etiquetes i les notes que contingui.

1. Aneu a Google Llibres.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Inicia la sessió.
  3. Feu clic a La meva biblioteca.
  4. Trieu una prestatgeria que vulgueu suprimir.
  5. Feu clic a Configuració Configuració i després Suprimeix la prestatgeria.
  6. Confirmeu la vostra decisió.

Compartir llibres de la biblioteca

Podeu fer que les prestatgeries siguin públiques perquè altres persones les puguin veure.

1. Aneu a Google Llibres.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Inicia la sessió.
  3. Feu clic a La meva biblioteca.
  4. A l'esquerra, si veieu "El vostre perfil de Google no està enllaçat a Google Llibres", feu clic a Mostra el meu perfil al costat de les meves dades públiques de Google Llibres.
  5. A l'esquerra, feu clic en una prestatgeria.
  6. Feu clic a Configuració Configuració i després Edita les propietats.
  7. Al costat de "Visibilitat", feu clic a Fes-la pública.
  8. Feu clic a Desa.