Løs problemer med "Hey Google" på en mobilenhed

Hvis Google-assistenten ikke reagerer på din enhed, skal du følge disse trin for at løse problemet. Se, hvordan du starter en samtale med din assistent uden at sige "Hey Google".

Før du går i gang

Sørg for, at din mobilenhed har en internetforbindelse med stærkt signal. Hvis du har forbindelsesproblemer, skal du genstarte din enhed.

Trin 1: Søg efter opdateringer til Google-appen

1. Gå til siden for Google-appen i Google Play Butik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Opdater. Hvis der står "Installeret" på siden, har du allerede den nyeste version.

Trin 2: Tjek, om Hey Google er aktiveret

1. På de fleste enheder med indbygget Assistent skal du sige "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent".
  2. Tryk på Voice Match under "Populære indstillinger".
  3. Aktivér Hey Google, og konfigurer Voice Match.

Tip! Hvis du er logget ind på en Google Workspace for Education-konto på din enhed, og du ikke kan aktivere "Hey Google", har administratoren muligvis deaktiveret de indstillinger, der kræves for at "Hey Google" fungerer. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.
Hvis din enhed ikke har Google Assistent-appen
  1. Åbn Google-appen Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre på startskærmen skal du trykke på menuen Menu  Indstillinger og derefter Tale og derefter Voice Match.
  3. Aktivér Få adgang med Voice Match.
  4. Aktivér Lås op med Voice Match, hvis "Hey Google" automatisk skal låse din telefon op, når din stemme registreres.

Trin 3: Tjek Google-assistentens sprog

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Sprog under "Alle indstillinger".
  3. Skift sprog for Google Assistent, hvis det er nødvendigt:
    1. Tryk på dit aktuelle sprog.
    2. Vælg det nye sprog, som du vil bruge i Google Assistent.

Trin 4: Deaktiver Batterisparefunktion og Batterijustering

1. Åbn appen Indstillinger Android Settings på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Batteri:
    • Batterisparefunktion: Tryk på Batterisparefunktion og derefter Deaktiver nu.
    • Batterijustering: Tryk på​ Batterijustering og derefter Deaktiver Batterijustering.

Trin 5: Sig "Hey Google"

Du kan finde ud af, om du har løst problemet, ved at sige "Hey Google". Sådan sikrer du, at Google-assistenten registrerer din stemme:

1. Hvis der er meget støj omkring dig, kan du slå baggrundsstøj fra eller finde et mere stille sted.
  2. Sig "Hey Google", som du normalt ville gøre i en samtale.
Tip! Hvis "Hey Google" stadig ikke virker, kan du lære Google at genkende din stemme igen.

Få mere hjælp, eller send feedback

Pixel- og Nexus-enheder
  1. Åbn appen Indstillinger Android Settings på din telefon eller tablet.
  2. Rul til, og tryk derefter på Tips og support.
  3. Herfra kan du ringe til os, chatte med os eller sende feedback.
Andre Android-enheder
  1. Åbn Google-appen Google-appen.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Send feedback.
  3. Beskriv problemet, og tryk derefter på Send Send.
    • Din feedback hjælper os med at løse problemet, selvom vi ikke kan svare dig direkte.