Løs problemer med "Hey Google" på en mobilenhed

Hvis Google-assistenten ikke reagerer på din enhed, skal du følge disse trin for at løse problemet. Se, hvordan du starter en samtale med din assistent uden at sige "Hey Google".

Før du går i gang

Sørg for, at din mobilenhed har en internetforbindelse med stærkt signal. Hvis du har forbindelsesproblemer, skal du genstarte din enhed.

Trin 1: Tjek Google-assistentens sprog

1. Åbn Assistent-appen Assistent på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Assistent og derefter Sprog.
  3. Skift Google-assistentens sprog, hvis det er nødvendigt.
    1. Tryk på dit aktuelle sprog.
    2. Vælg det nye sprog, som du vil bruge i Google Assistent.

Trin 2: Tjek, om der findes en opdatering til Google-appen

1. Gå til siden for Google-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Opdater. Hvis der står "Åbn" på din enhed, har du allerede den nyeste version.

Trin 3: Sig "Hey Google"

Du kan finde ud af, om du har løst problemet, ved at sige "Hey Google". Sådan sikrer du, at Google-assistenten registrerer din stemme:

1. Hvis der er meget støj omkring dig, kan du slå baggrundsstøj fra eller finde et mere stille sted.
  2. Sig "Hey Google", som du normalt ville gøre i en samtale.

Send feedback

1. Åbn Google-appen Google-appen.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Send feedback.
  3. Beskriv problemet, og tryk derefter på Send Send.
    • Din feedback hjælper os med at løse problemet, selvom vi ikke kan svare dig direkte.