Bruk Google-assistenten med biltilbehøret ditt

Du kan bruke knappen for å kontrollere de fleste handlingene for biltilbehøret for Google-assistenten.

Merk: Noen av funksjonene for biltilbehøret kan variere avhengig av produsenten. Du finner mer informasjon i bruksanvisningen for hver enkelt enhet.

Kontrollér tilbehøret

• Snakk med Google-assistenten: Si «Ok Google» eller trykk lenge på knappen.
  • Stopp Google-assistenten: Trykk på knappen.
  • Motta varsler: Si «Ok Google, les varslene mine» eller trykk på knappen på tilbehøret.
  • Ta eller legg på telefonen: Trykk på knappen for å ta telefonen. Trykk på knappen igjen for å legge på.
  • Kutt og slå på lyden for mikrofonen: Dobbelttrykk på knappen for å kutte lyden. Dobbelttrykk på knappen igjen for å slå på lyden.
  • Ignorer et innkommende anrop: Trykk lenge på knappen.

Finn ut hva lysene betyr

Assistenten har hørt «Ok Google» og lytter Hørte Hey Google og lytter
Leter etter svar Leter etter svar
Svarer Svarer
I en telefonsamtale I en telefonsamtale
Tilkoblingsmodus er aktiv Tilkoblingsmodus er aktiv
Telefonen er tilkoblet Telefonen er tilkoblet
Telefonen er frakoblet Telefonen er frakoblet
Mikrofonen er av Mikrofonen er av
Enheten tilbakestilles Enheten tilbakestilles

Dette kan du spørre om

Du kan spørre Google-assistenten om hjelp med navigering, musikk og mye annet. Her er noen kommandoer du kan prøve:

Navigering

• «Naviger til [en adresse].»
  • «Hvordan er trafikken til jobb?.»
  • «Del den forventede ankomsttiden min med [en kontakt].»
  • «Hvor skal jeg ta av?»

Medier

• «Spill litt musikk.»
  • «Spill [navnet på en sang].»
  • «Spill den nyeste episoden av [navnet på en podcast].»

Kommuniser

• «Ring mamma.»
  • «Send en melding til pappa.»
  • «Les meldingene mine.»

Finn ut mer om hva du kan spørre Google-assistenten om.