Gruppér dine Google Assistent-enheder

Du kan oprette grupper af højttalere, smartskærme og smartvækkeure, så alle dine enheder afspiller den samme lyd i hele dit hjem.

Følgende skal være gældende:

Du skal bruge to eller flere af nedenstående enheder. Du kan gruppere og kombinere højttalere, smartskærme og smartvækkeure, som du ønsker det.

• Google Home
  • Google Nest-højttalere
  • Chromecast (2. generation eller nyere)
  • Smartskærme med Google Assistent
  • Chromecast Audio
  • Højttalere med indbygget Chromecast
  • Smartvækkeur

Trin 1: Opret en gruppe

Vigtigt! Du skal allerede have konfigureret mindst én enhed for at kunne oprette en gruppe.

1. Åbn Google Home-appen Google Home.
  2. Tryk på Indstillinger Indstillinger efterfulgt af Enheder, grupper og rum efterfulgt af.
  3. Tryk på Højttalergrupper efterfulgt af Tilføj Opret højttalergruppe.
  4. Tryk på hver af de enheder, du vil føje til gruppen efterfulgt af Næste.
  5. Giv gruppen et navn.
  6. Tryk på Gem.

Hvis du vil ændre enhederne i en eksisterende gruppe, skal du åbne højttalergruppen og derefter trykke på Indstillinger Indstillinger efterfulgt af Vælg enheder.

Hvis du vil slette en gruppe, skal du åbne højttalergruppen og derefter trykke på Indstillinger Indstillinger efterfulgt af Slet gruppe efterfulgt af Slet.

Trin 2: Skift, hvor lyden skal afspilles

Når du er gået i gang med at afspille lyd på én enhed, kan du bede Google-assistenten om at flytte lydindholdet til andre enheder.

Afspil lyd på flere enheder

Hvis du vil afspille lyd på flere enheder, skal du sige "Hey Google" efterfulgt af de enheder, du vil tilføje.

Du kan f.eks. sige:

• "Føj musikken til skærmen i stuen"
  • "Spil også musikken på højttaleren i køkkenet"

På smartskærme kan du trykke på gruppens navn, når du bruger medievisning i fuld skærm, for at tilføje flere enheder.

Brug en forudindstillet højttalergruppe

1. Åbn Google Home-appen Google Home på din telefon og tablet.
  2. Hold fingeren nede på din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Enhedsindstillinger Indstillinger efterfulgt af Lyd efterfulgt af Grupper.
  4. Vælg en eksisterende gruppe, eller opret en gruppe.
  5. Tryk på Gem.

Hvis du automatisk vil afspille lyd fra en forudindstillet gruppe, skal du åbne Google Home-appen og angive gruppen som din standardmedieafspiller.

Flyt lyden til en anden enhed

Du kan afspille lyd på en enhed ved at sige "Hey Google" efterfulgt af den enhed, der skal afspille mediet.
Du kan f.eks. sige:
  • "Flyt musikken til skærmen i legerummet"
  • "Afspil musikken på højttaleren i soveværelset"
  • "Cast til fjernsynet i stuen"
På smartskærme kan du trykke på gruppenavnet, når du bruger medievisning i fuldskærm, for at ændre, hvordan enhederne skal afspille lyden.

Trin 3: Afspil lyd

Du kan afspille lyd på højttalergruppen ved at sige "Hey Google" og nævne gruppens navn i din forespørgsel.

Du kan f.eks. sige:

• "Afspil rockmusik på [gruppenavn]"
  • "Hør nyheder på [gruppenavn]"
  • "Afspil [navn på podcast] på [gruppenavn]"

Du kan aktivere automatisk afspilning af lyd fra gruppen med enheder ved at åbne Google Home-appen og angive gruppen som din standardmedieafspiller.

Trin 4: Styr lyden

Styr afspilning

• Brug din stemme: Brug de samme kommandoer, som du ville bruge med en enkelt enhed.
  • Brug Google Home-appen: Tryk på den højttalergruppe, du vil styre, og brug derefter styrefunktionerne for lyd.
  • Brug en enhed: Brug knapperne på din enheds skærm.

Styr lydstyrken

• Brug din stemme: Brug de samme kommandoer, som du ville bruge med en enkelt enhed. Lydstyrkekommandoer fungerer kun på den nærmeste enhed, medmindre du nævner gruppenavnet i din kommando.
  • Brug Google Home-appen: Tryk på den højttalergruppe, du vil styre. Over lydstyrkehjulet skal du trykke på Højttalere og justere lydstyrken for hver enhed.
  • Brug en smartskærm: Når du bruger medievisning i fuld skærm, skal du trykke på højttalergruppen nederst til venstre. Brug skyderen til at justere lydstyrken for en individuel højttaler eller alle højttalerne.