Onderbrekingen beperken met de Google Assistent

Als je gesprekken en meldingen wilt dempen, vraag je de Google Assistent om 'Niet storen' in te schakelen.

• Je kunt 'Niet storen' beheren op een telefoon die is gekoppeld aan je Google-account.

• Je kunt 'Niet storen' beheren op speakers, smartdisplays en smartklokken die aan je Google-account zijn gekoppeld en met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden.

Als je 'Niet storen' op andere apparaten wilt gebruiken met de Google Assistent, moet je Voice Match inschakelen en de Google Assistent in het Engels (VS) gebruiken.

Opmerking: Als je 'Niet storen' inschakelt voor speakers, smartdisplays en smartklokken, kun je geen spraakberichten omroepen op deze apparaten of Duo-gesprekken ontvangen op je smartdisplay.

Niet storen aan- of uitzetten op een ander apparaat

Je kunt het ene apparaat met de Google Assistent vragen om Niet storen aan of uit te zetten op een ander apparaat. Je kunt bijvoorbeeld het volgende doen:

• Vraag de Google Assistent op je smartdisplay om je telefoon op stil te zetten.
  • Vraag de Google Assistent op je telefoon om je speaker in te stellen op Niet storen

Zeg Hey Google en geef een opdracht zoals:

• 'Stel het scherm in de keuken in op Niet storen'
  • 'Demp mijn telefoon'
  • 'Schakel 'Niet storen' uit op de speaker in de woonkamer'
  • 'Zet de stille modus van mijn telefoon uit'

'Niet storen' aan- of uitzetten voor alle apparaten

Je kunt één apparaat met de Google Assistent vragen om Niet storen aan of uit te zetten voor al je apparaten.

Zeg Hey Google en geef een opdracht zoals:

• 'Stel alle apparaten in op Niet storen'
  • 'Demp alle apparaten'
  • 'Zet 'Niet storen' uit op alle apparaten'
  • 'Schakel 'Niet storen' uit op alle apparaten'