Digitale afleidingen verminderen met de Google Assistent

De Google Assistent helpt je ontspannen voordat je naar bed gaat en geeft je inzicht in hoe je je tijd besteedt op je apparaat. Je kunt digitale afleidingen ook beheren via de app Instellingen.

Onderbrekingen beperken met de Google Assistent

Als je gesprekken en meldingen wilt dempen, vraag je de Google Assistent om Niet storen in te schakelen.

• Je kunt Niet storen beheren op een telefoon die is gekoppeld aan je Google-account.
  • Je kunt Niet storen beheren op speakers, smartdisplays en smartklokken die aan je Google-account zijn gekoppeld en met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden.

Als je Niet storen op andere apparaten wilt gebruiken met de Google Assistent, moet je Voice Match aanzetten en de Google Assistent in het Engels (VS) gebruiken.

Tip: Als je Niet storen inschakelt voor speakers, smartdisplays en smartklokken, kun je geen spraakberichten omroepen op die apparaten of Duo-gesprekken ontvangen op je smartdisplay.

Deze functie werkt niet op iPhones of iPads.