Het volume aanpassen

Nadat je de Google Assistent hebt gevraagd om media af te spelen, kun je het volume regelen met opdrachten. Je kunt het volume instellen op een specifiek niveau (1-10) of percentage (1-100%).

Belangrijk: Welke talen je kunt gebruiken, hangt af van het apparaat. Meer informatie over welke talen op je apparaat werken

Het volume aanpassen

Zeg 'Hey Google' of druk op de knop om met de Assistent te praten en spreek vervolgens een opdracht uit:

• Verhogen: Volume hoger. (Het volume wordt verhoogd met 10%.)
  • Verlagen: Volume lager. (Het volume wordt verlaagd met 10%.)
  • Een specifiek niveau of percentage instellen: Volume op 5. Volume naar 65%.
  • Het volume met [X] hoeveelheid wijzigen: Verhoog het volume met 10%. Verlaag het volume met 10%.
  • Maximaliseren: Maximum volume.
  • Minimaliseren: Minimum volume.