Endre språk, eller bruk flere språk

Velg Google Assistent-enheten du bruker: Telefon eller nettbrett

Viktig: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige på alle språk, i alle land eller på alle kompatible Android-enheter.

Bytt eller legg til språk

Google-assistenten snakker til deg på det språket du har angitt i Android-innstillingene. Du kan bytte og legge til språk i Google Assistent-innstillingene.

Hvis du for eksempel har angitt norsk som telefonspråk og velger engelsk som Google Assistent-språk, kan du snakke til Google-assistenten på både norsk og engelsk.

Du kan bruke opptil tre språk med Google-assistenten på enheten din: Android-språket og to Assistent-språk.

1. Trykk og hold på Hjem på Android-enheten din. Eventuelt kan du si «Hey Google».
  2. Trykk på Utforsk og tingene dine nederst til høyre.
  3. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger og så Assistent og så Språk.
  4. Velg et språk.
    • For å bytte hovedspråket, trykk på språket som brukes nå.
    • For å legge til et annet språk, trykk på Legg til et språk.

Du kan snakke med Google-assistenten på et hvilket som helst av språkene, men du må bruke ett språk om gangen – ikke en blanding.

Noen funksjoner er ikke tilgjengelige på alle språk. Hvis du vil bytte til et av disse språkene, må du angi det som hovedspråk: marathi, bengalsk, tamilsk, telugu, malayalam, urdu, gujarati og kannada.

Høyttaler

Viktig: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige på alle språk, i alle land eller på alle kompatible Android-enheter.

Bytt eller legg til språk

1. Åpne Google Home-appen Google Home på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Assistent-innstillinger og så Assistent og så Språk.
  3. Velg et språk.
    • For å bytte hovedspråket, trykk på språket som brukes nå.
    • For å legge til et annet språk, trykk på Legg til et språk.

Hvis du legger til flere språk, kan du bruke et hvilket som helst av dem når du snakker med Google-assistenten. Assistenten svarer deg på det samme språket.

Tips: Hvis flere personer bruker den samme høyttaleren og dere vil bruke forskjellige språk, må hver person konfigurere Voice Match på enheten. Dermed kan Google-assistenten kjenne igjen og svare på språket hver bruker foretrekker.

Smartskjerm

Viktig: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige på alle språk eller i alle land.

Bytt eller legg til språk

1. Åpne Google Home-appen Google Home på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Assistent-innstillinger og så Assistent og så Språk.
  3. Velg et språk.
    • For å bytte hovedspråket, trykk på språket som brukes nå.
    • For å legge til et annet språk, trykk på Legg til et språk.

Hvis du legger til flere språk, kan du bruke et hvilket som helst av dem når du snakker med Google-assistenten. Assistenten svarer deg på det samme språket.

Tips: Hvis flere personer bruker den samme høyttaleren og dere vil bruke forskjellige språk, må hver person konfigurere Voice Match på enheten. Dermed kan Google-assistenten kjenne igjen og svare på språket hver bruker foretrekker.

Smartklokke

Støttede språk

På smartklokker kan du bruke Google-assistenten på dansk, engelsk, fransk, japansk, nederlandsk, norsk, spansk, svensk og tysk.

Bytt eller legg til språk

1. Åpne Google Home-appen Google Home på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Assistent-innstillinger og så Assistent og så Språk.
  3. Trykk på det nåværende språket.
  4. Velg et nytt språk.
Hodetelefoner

Viktig: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige på alle språk, i alle land eller på alle kompatible Android-enheter.

Bytt eller legg til språk

Hvis du vil bytte Google Assistent-språket for hodetelefonene dine, må du endre Google Assistent-språket på telefonen.

Klokke

Viktig: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige på alle språk, i alle land eller på alle kompatible Android-enheter.

Velg språk

1. Åpne Wear OS-appen på Android-enheten din.
  2. Gå til «Innstillinger», og trykk på Google Assistent og så Innstillinger.
  3. Trykk på Innstillinger og så Assistent-språk.
  4. Velg et språk.
    • For å bytte hovedspråket, trykk på språket som brukes nå.
    • For å legge til et annet språk, trykk på Legg til et språk.

Du kan snakke med Google-assistenten på et hvilket som helst av språkene, men du må bruke ett språk om gangen – ikke en blanding.

TV

Google-assistenten på Android TV er tilgjengelig på engelsk, fransk, hindi, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk (Brasil), spansk, svensk, tysk og vietnamesisk. Flere språk kommer snart.

På Google TV-enheter er Google-assistenten tilgjengelig på engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, japansk, hindi, kinesisk (tradisjonell), koreansk, portugisisk (Brasil), nederlandsk, norsk, svensk og dansk.

Hvilke språk som er tilgjengelige, varierer på TV-er som ikke bruker Android TV som operativsystem. På LG-TV-er er Google-assistenten tilgjengelig på engelsk, fransk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk (Brasil), spansk og tysk. På alle andre TV-er er Google-assistenten bare tilgjengelig på engelsk.

Bil

Viktig: Du kan velge ett hovedspråk I biler med Google-assistenten innebygd. Du bør velge det samme språket for assistenten som for bilsystemet. Finn ut mer om Google-tjenester som er innebygd i bilen.

Google Assistent-funksjonene er ikke tilgjengelige i alle land og på alle språk.

Bytt språk

1. Trykk på startskjermen på bilskjermen.
  2. Gå til appene dine.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger og så Google og så Google Assistent.
  4. Trykk på Språk.
  5. Velg et språk.