Nå kan brukerne overføre Google Podcasts-abonnementer til YouTube Music eller eksportere dem for å bruke en app som støtter OPML-import. Finn ut mer her.

Hør på nyheter eller podcaster

Viktig: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige på alle språk, i alle land eller på alle kompatible Android-enheter.

Du kan be Google-assistenten om å spille av innhold fra nyhetsstasjoner og podcaster du liker.

1. Si «Hey Google» eller trykk på knappen for å snakke til assistenten.
  2. Si en kommando, for eksempel:

Spill av nyhetene

• Hør på nyhetene.
  • Gi meg nyhetene.
  • Hva er siste nytt innen teknologi?
  • Hør på [navnet på nyhetskilden].
  • Nyheter om OL.

Spill av en podcast

• Hør på [navnet på podcasten].
  • Spill av [navnet på podcasten].
  • Hør på den siste episoden av [navnet på podcasten].
  • Hør på en komediepodcast.
  • Finn en podcast om matlaging.
  • Vis meg en podcast om kryptovaluta.
  • Anbefal en podcast.

Tips: For høyttalere, smartskjermer og smartklokker du har konfigurert, kan du administrere tilgangen til nyheter og podcaster i Digital balanse-innstillingene. Finn ut hvordan du administrerer bruken av Google Assistent-enheten din.

Bla gjennom personlige anbefalinger

På smartskjermer kan du få oppskriftsanbefalinger basert på nett- og appaktiviteten din i andre Google-produkter. Du får også forklart hvorfor du ser spesifikke forslag. For å skjule en podcastanbefaling, trykk på Beskrivelse Beskrivelse.

Tips: Hvis du ikke vil ha podcastanbefalinger, kan du finne ut hvordan du administrerer personlige resultater på delte enheter.

Slik skjuler du anbefalinger

Kontrollér hva som spilles

• Sett på pause eller stopp: Sett på pause. Stopp. Stopp [nyhetene eller podcasten].
  • Gjenoppta: Gjenoppta. Fortsett å spille. Fortsett å spille av [nyhetene eller podcasten].
  • Neste: Hopp over. Neste. Spill av neste.
  • Forrige: Forrige. Spill av forrige.
  • Få informasjon: Hva spilles nå?

Endre volumet

Du kan stille volumet til et bestemt nivå (1–10) eller en prosentverdi (1–100 %).

• Øk volumet: Skru opp lyden. (Øker volumet med 10 %).
  • Reduser volumet: Skru ned lyden. (Reduserer volumet med 10 %).
  • Angi et nivå eller en prosentverdi: Volum 5. Volum til 65 %.

Finn ut mer om hvordan du endrer volumet.

Tilpass nyhetsinnstillingene dine

Du kan velge nyhetsinnstillinger ved å gå til Google Assistent-innstillingene på telefonen eller nettbrettet du bruker.

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Deg og så Nyheter.
  3. Legg til eller fjern nyhetskilder.

Endre formatet for nyhetsspillelisten

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA.

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Deg og så Nyheter.
  3. For å velge et foretrukket nyhetsformat, trykk på Endre formatet for nyhetsspillelisten.

Google-assistenten på høyttalere, smartskjermer eller smartklokker

1. Åpne Google Home-appen Google Home på enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Konto Konto og så Assistent Innstillinger.
  3. Trykk på Deg og så Nyheter.
  4. Legg til eller fjern nyhetskilder.
  5. For å velge hvilken nyhetskilde du hører først, trykk og hold på en nyhetskilde og dra den til toppen.