Google Assistantin käyttöönotto kellossa

Voit pyytää kellon Google Assistantia lähettämään pikavastauksia viesteihin, auttamaan sinua pysymään ajan tasalla päivän tapahtumista tai soittamaan lempimusiikkiasi.

Mitä tarvitset

Jos haluat käyttää Google Assistantia kellollasi, tarvitset seuraavat asiat:

• Tuettu laite. Google Assistant on käytettävissä tietyissä kelloissa, joiden käyttöjärjestelmä on Wear OS 3 tai uudempi. Voit tarkista laitteen valmistajalta, tuetaanko laitetta.
  • Google-tili: Valitse Google-tili, jota haluat käyttää Androidin Google Haku ‐sovelluksessa. Sinulla voi olla vain yksi aktiivinen tili kerrallaan.
  • Internetyhteys laitteella laitepariksi liitetyn puhelimen tai LTE-palveluntarjoajan kautta. Kaikki ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä LTE:n kautta.

Tärkeää:

• Jotkin ominaisuudet ja laitteet eivät ole tällä hetkellä saatavilla kaikilla kielillä tai kaikissa maissa tai alueilla.
  • Jos käytät TalkBack-sovellusta, sinulla on oltava TalkBack 12.1 tai uudempi, jotta voit toimia Google Assistantin kanssa. Kello päivittyy automaattisesti, jos olet laittanut automaattiset päivitykset päälle.
    • Näin teet manuaalisen päivittämisen:
      1. Avaa kellossa Google Play Kauppa.
      2. Valitse Saavutettavuus ja sitten Päivitä.

Ota Google Assistant käyttöön

Asenna sovellus Play Kaupasta.

1. Käynnistä kello napauttamalla tai painamalla painiketta.
  2. Valitse Sovellusvalikko ja sitten Play Kauppa.
  3. Etsi Assistant.
  4. Lataa ja asenna Google Assistant ‑sovellus.

Google Assistantin laittaminen päälle

1. Käynnistä kello napauttamalla tai painamalla painiketta.
  2. Valitse Sovellusvalikko ja sitten Google Assistant.
  3. Valitse Aloita.
  4. Seuraa laitepariksi liitetyn puhelimen ohjeita.

Hey Google ‑tunnistuksen laittaminen päälle tai pois päältä

Voit laittaa Hey Google ‑tunnistuksen päälle, kun otat kellon ensimmäisen kerran käyttöön. Näin voit muuttaa asetusta käyttöönoton jälkeen:

1. Käynnistä kello napauttamalla tai painamalla painiketta.
  2. Pyyhkäise yläreunasta alas.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Google ja sitten Assistant.
  4. Laita "Hey Google" päälle tai pois päältä valitsemalla Hey Google ‑tunnistus.

Lisätietoa

Olemme sitoutuneet ylläpitämään parasta mahdollista käyttökokemusta ja huipputason suorituskykyä ja tietoturvaa. Siksi Google Assistantia ei enää tueta tai voida käyttää laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on Wear OS 2.x.